Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Γιορτή Τσίπουρου 2013 - Σουφλι, 22,23 και 24 Νοεμβρίου


                                    
Ο Αμπελουργικός Συνεταιρισμός Σουφλίου, ο Σύλλογος Φίλων της Μεταξης " Η Χ ρυσαλίδα" και ο Σύλλος φιλων του οίνου και της Αμπέλου, "Ο Στάφυλος" σας καλούμε στις Γιορτές Τσίπουρου 2013, στο Σουφλί στις 22-23 και 24 Νοεμβρίου 2013.

Επισης στην ημερίδα που οργανώνεται στα πλαίσια της γιορτής τσίπουρου 2013 με εισηγητές τους: Άγγελο Ρούβαλη (Πρόεδρο του Ελληνικκού Συνδέσμου Οίνου) Ανάπτυξη της αμπελοκαλλιέργειας στην Ελλάδακαι απορόφηση της σταφυλικής παραγωγής.  Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος (Μπαμπατζίμ): Το ελληνικό τσίπουρο σήμερα και οι προοπτικές του.

Οι εκδηλώσεις και η ημερίδα θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού (έναντι ΟΣΕ)

Ημερίδες στο Σουφλί : Fashion Design και Μετάξι

Fashion Design και Μετάξι 
Σουφλί, 22 και 23 Νοεμβρίου 2013

18 συμμετέχοντες φοιτητές στο διαγωνισμό Greek Silk,  από ΤΕΙ και σχολές σχεδίου μόδας και υφάσματος, από όλη την Ελλάδα, φιλοξενεί στο Σουφλί ο Σύλλογος Φίλων της Μετάξης
 " Η Χρυσαλίδα" 
στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2013. 
Παράλληλα φιλοξενεί 30 ακόμα φοιτητές του ΤΕΙ - μόδας και σχεδίου υφάσματος Κιλκίς για να παρακολουθήσουν τις ημερίδες και τα Workshops με τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό.
Στις ημερίδες και στα Workshops, εισηγούνται και επιμελούνται καθηγητές από όλες τις σχολές σχεδίου μόδας και ΤΕΙ όλης της χώρας. 
Σκοπός και στόχος του διαγωνισμού, των ημερίδων και των εργαστηρίων είναι να έρθουν σε επαφή
οι νέοι δημιουργοί με το Ελληνικό Σουφλιώτικο Μετάξι, με τις δυνατότητές του, τις προοπτικές του και να εμπνευστούν για τις τελικές τους δημιουργίες που θα καταθέσουν ως προτάσεις στο διαγωνισμό. Μεγαλύτερος στόχος, οι αυριανοί επαγγελματίες να έχουν ήδη γνωρίσει από κοντά το Σουφλιώτικο Μετάξι.