Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

"Γιατί αυτοκτόνησε ο Κίμωνας". Οι συνάδελφοι του από τον Έβρο μιλούν για τη τραγωδία

Οι συνάδελφοι του νεαρού στρατιώτη που έβαλε τέλος στη ζωή του στο 616 Μ/Κ Τάγμα Πεζικού στον Έβρο, με μια επιστολή τους αποκαλύπτουν τι προηγήθηκε και τι ακολούθησε της τραγωδίας που όπως είναι λογικό τους έχει συνταράξει:

“Είμαστε οι συνάδελφοι του άτυχου παλικαριού που αυτοκτόνησε στο 616 Μ/Κ ΤΠ.Αν και δεν έχουμε συνέλθει ακόμη από το σοκ, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά γιατί ακούγονται πολλές ανακρίβειες και ψέματα. Ψέματα για τη συγκάλυψη ευθυνών και συνθηκών - ψέματα που σπιλώνουν ανθρώπους και μνήμες.

Απολύσεις με email στο ΙΚΑ

Σε απολύσεις 450 εργαζομένων με e-mail προχώρησε χθες η διοίκηση του ΙΚΑ, υλοποιώντας απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου, που έκρινε το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και την τοποθέτησή τους από την Αγροτική Τράπεζα στο ίδρυμα ως αντισυνταγματική.

 του ΙΚΑ αντιδρούν στις απολύσεις Στο διοικητικό Εφετείο Αθηνών είχαν προσφύγει περίπου 700 εργαζόμενοι, οι οποίοι προορίζονταν για πρόσληψη στο ΙΚΑ μέσω ΑΣΕΠ με το νόμο όμως Παυλόπουλου και μοριοδότηση από τα σκανδαλώδη προγράμματα (stage).