Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Γιορτή Πουλιών 2012 στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου


Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου έχει αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες του Εθνικού Πάρκου και συμβάλει δυναμικά στην ανάδειξη και προβολή της προστατευόμενης περιοχής.
Στο ανακαινισμένο κτίριο του Φορέα λειτουργεί καθημερινά, από τις 08:00 έως τις 16:00 και όλες τις ημέρες της εβδομάδας, το Κέντρο Ενημέρωσης, που περιλαμβάνει την Έκθεση Φωτογραφίας και την Αίθουσα Προβολών, το Εκθετήριο και το Πωλητήριο.
Καθημερινά, επίσης, πραγματοποιείται και η ξενάγηση στο Παρατηρητήριο των αρπακτικών πουλιών με mini bus ή με τα πόδια από σημαδεμένο μονοπάτι μέσα από το δάσος.
Οι δραστηριότητες αυτές συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς επίσης και τη χειμερινή περίοδο, εφόσον βέβαια οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.
Συνεχίζονται επίσης οι εκδηλώσεις και διοργανώνουμε, για άλλη μια φορά, μαζί με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, την «Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών» και καλούμε τους φίλους μας, μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσουν μαζί μας.