Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΞΕΝΩΝΑΣ ΔΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ

Σε χώρο φιλοξενίας συνοριακών φυλάκων μετατράπηκε ο οικοτουριστικός ξενώνας της Δαδιάς στο Σουφλί. 
Ο ξενώνας ο οποίος στο παρελθόν φιλοξενούσε επισκέπτες από όλον τον κόσμο στο πλαίσιο του οικοτουρισμού, δε λειτουργούσε με αποτέλεσμα ολοένα και λιγότεροι να είναι οι επισκέπτες.
Ωστόσο ο ξενώνας άνοιξε τις πόρτες του κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες όχι για να φιλοξενήσει τουρίστες και λάτρεις της φύσης αλλά αστυνομικούς που βρίσκονται στην περιοχή στο πλαίσιο του σχεδίου Ξένιος Ζευς.

Τι αποφάσισαν οι συνοριοφύλακες;


Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, στην Αλεξανδρούπολη. Αποφάσισαν να προβούν σε κινητοποιήσεις, ξεκινώντας με πορεία, σήμερα το απόγευμα, στις 19:00 στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.
Οι Συνοριοφύλακες διαμαρτύρονται «για τις περικοπές στους μισθούς τους και για τον τρόπο που το υπουργείο αντιμετώπισε τους συναδέλφους τους».

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ...

...11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...Το 2001 ο Κώστας Λαλιώτης είχε καταγγείλει δημόσια, επωνύμως, εγγράφως και αρμοδίως
 τις υπόγειες διαδρομές και τις επιλεκτικές και προνομιακές σχέσεις του εισαγγελέα κ.Γεράκη με την Ν.Δ. 

Ιδού η επιστολή- όνειδος που σταμάτησε την διάνοιξη της αντιαρματικής τάφρου!


Την πρωτοφανής εμπνεύσως και περίεργων σκοπιμοτήτων επιστολή του δημάρχου Σουφλίου Ευάγγελου Πουλιλιού με την οποία ζητούσε να ανασταλεί και να ματαιωθεί το τεράστιας εθνικής σημασίας έργο της αντιαρματικής τάφρου στο νομό Έβρου κατά μήκους του ποταμού που χωρίζει την Ελλάδα από την Τουρκία, φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το defencenet.gr.


Ένα  έγγραφο το οποίο καταδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πώς τα τοπικά μικροσυμφέροντα τίθενται πάνω από τον ύψιστο σκοπό, αυτόν της άμυνας της χώρας.
Στην επιστολή ζητείται  χωρίς περιστροφές αλλά και με αρκετή δόση θρασύτητας η άμεση παύση των εργασιών της αντιαρματικής τάφρου στον Έβρο!