Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Ο Έβρος Σουφλίου ανακοίνωσε 10 μεταγραφές.


Οι εισηγήσεις του προπονητή Νίκου Μπαχαρίδη εισακούσθηκαν από την διοίκηση του Έβρου Σουφλίου που ανακοίνωσε 10 μεταγραφές.
Η ομάδα του Έβρου που θα αγωνίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Περιφερειακό απέκτησε τους Ματθαίο, Αντωνιάδη, Κυριάκο Δαμιανίδη, Χρήστο Δούπα, Εμρέ Χακάν, Γιάννη Θυμιανίδη, Χρήστο Λαζαρίδη, Κώστα Μπακιρτζή, Δημήτρη Ναθαναηλίδη, Ηλία Οτέμπερη και Χρήστο Μπάτζιο.


Σε ιδιώτες για 40 χρόνια η Εγνατία Οδός

Περίπου τρεις μήνες περιφερόταν στα υπουργικά γραφεία η απόφαση για τη μεταβίβαση της Εγνατίας Οδού Α.Ε. στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ), η οποία δημοσιεύθηκε τελικά στις 10 Αυγούστου. 

Σύμφωνα με την απόφαση της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων, η εκμετάλλευση του οδικού άξονα θα παραχωρηθεί σε ιδιώτες για χρονικό διάστημα μέχρι και 40 χρόνια, ενώ στο πακέτο εντάσσονται και οι κάθετοι άξονες, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται υπό κατασκευή. 

Συνεχίζεται ο αγώνας για τη λειτουργία του Αναπηνιστηρίου στο Σουφλί

«Επιστροφή  στους δρόμους του μεταξιού» επιχειρεί για το Σουφλί ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Πουλιλιός, καθώς σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες του κλάδου δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα για τη λειτουργία του αναπηνιστηρίου. Η λειτουργία του αποτελεί την προϋπόθεση προκειμένου να ανθίσει και πάλι η σηροτροφεία στο Σουφλί, και γι’ αυτό από τους τοπικούς παράγοντες κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.