Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

ΚΩΜΩΔΙΑ: ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΩΡΕΣ ΤΟ "ΤΡΙΟ",ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ!!!


ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!
...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!
Σε αυτήν τη χώρα δεν υπάρχει τίποτα το πιο σκοτεινό και αδιαφανέςαπό τις αλλεπάλληλες και αναρίθμητες συσκέψεις των αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης, επί των οποίων ακολουθεί από τα γνωστά "παπαγαλάκια" η μέγιστη δυνατή εξωραϊστική παραπληροφόρηση και επικοινωνιακή διαχείριση.
Το ερώτημα είναι: κάνουν τίποτα άλλο πιο χρήσιμο οι τρείς αρχηγοί από το να συσκέπτονται με τις ώρες μεταξύ τους, ενώ αποφασίζουν μια...τρύπα στο νερό και τελικά γίνεται ότι διατάζει η τρόικα;
Δυστυχώς αυτό το κωμικοτραγικό θέαμα επανελήφθη και με τη σημερινή σύσκεψη των τριών μνημονιοφυλάκων αρχηγών.

Κατάργηση κενών οργανικών θέσεων στους ΟΤΑ


Tις σχετικές υπουργικές αποφάσεις υπέγραψε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης υπέγραψε συνολικά 54 σχέδια Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων αναφορικά με την κατάργηση και διατήρηση κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και στα ΝΠΔΔ αυτών (1 Περιφέρειας, 27 Δήμων και 26 ΝΠΔΔ), κατ' εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 1α του άρθρου 33 του Ν. 4024/2011, όπως ισχύει. Επί των ανωτέρω αποφάσεων, το ποσοστό κατάργησης ανέρχεται στο 63,4% ενώ το ποσοστό διατήρησης στο 36,6%.

Κάθε τρίτη Παιδίατρος στο Σουφλί για τον Αύγουστο


Εγκρίθηκε η  μετακίνησης των ιατρών παιδιάτρων της Ν.Μ.Υ ΕΟΠΥΥ Αλεξ/πολης για μια ημέρα την εβδομάδα ,στο ΕΟΠΥΥ Σουφλίου για κάλυψη επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών.
Την μετακίνηση από τη μονάδα μας στο Τ.Υ ΕΟΠΥΥ Σουφλίου κάθε Τρίτη των κάτωθι γιατρών από 01.08.2012 έως 31.08.2012.
1Πλουτάρχου Ανδρούλα , 07.08.2012 , 21.08.2012

2.Kαψοπούλου Ευαγγελία , 14.08.2012 , 28.08.2012

Ο "κολλητός" του Πρωθυπουργού γνώριζε για το σχέδιο Δένδια, αλλά δεν ενημέρωσε κανέναν


Την ανάγκη να ενημερώσει τον εβρίτικο λαό για τις απόψεις του στο θέμα της μετατροπής της σχολής Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου σε Κέντρο Κράτησης Παράνομων Μεταναστών ένιωσε ο βουλευτής Έβρου ΝΔ κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος, ο οποίος σε σύντομο Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε σήμερα αναφέρει:
" Την προηγούμενη Πέμπτη 2 Αυγούστου επισκέφθηκα τον Υπουργό προστασίας του πολίτη κ.Δένδια, αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα που πάει να δημιουργηθεί. Οι πάγιες θέσεις μου, στις οποίες παραμένω σταθερός είναι: 

Ο Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων στο Δέρειο


Ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Καλαϊτζής επισκέφθηκε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου ε.ε., εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, την ενορία Μεγάλου Δερείου, που πανηγύριζε.
Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ο οποίος μιλώντας, εξ’ αφορμής της εορτής είπε ότι  «η Μεταμόρφωση του Σωτήρος νοηματοδοτεί την πνευματική μεταμόρφωση του καθενός από μας αλλά και την κοινωνική μεταμόρφωση, η οποία είναι αναγκαία για να ξεπεράσουμε σαν λαός και σαν Πολιτεία τις οποιεσδήποτε κρίσεις μας», και καλωσορίζοντας το Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων αφού τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη του τόνισε ότι «η παρουσία εκπροσώπων της Ελληνικής Πολιτείας στα ακριτικά χωριά μας σημαίνει ότι ακόμα το κράτος δεν μας ξέχασε και αυτό μας δίνει ελπίδα να συνεχίσουμε».

Βύρων Πολύδωρας: Πως ο πρόεδρος της μίας μέρας διόρισε την κόρη του


Μόνο μία μέρα έμεινε ο Βύρων Πολύδωρας Πρόεδρος της Βουλής και όμως του έφτανε για να διορίσει την κόρη του. Το ίδιο είχε κάνει και ως υπουργός Δημοσίας Τάξης

Σε «εμπόλεμη κατάσταση» για τους μετανάστες

Δριμεία επίθεση στον υπουργό Δημοσίας Τάξης Νίκο Δένδια εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, με αφορμή την απόφαση του υπουργού για μεταφορά παράνομων μεταναστών στις σχολές των δόκιμων αστυφυλάκων της Ξάνθης, του Διδυμοτείχου και της Κομοτηνής.

«Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας θέλει να μετατρέψει το αθηναϊκό πρόβλημα της μετανάστευσης σε θρακιώτικο πρόβλημα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

«Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπάκης, προαναγγέλλοντας νέα συγκέντρωση των κατοίκων σήμερα Τετάρτη στην Κομοτηνή για το θέμα, ενώ χαρακτήρισε τον κ. Δένδια αναξιόπιστο.