Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Οι ολυμπιονίκες δεν έχουν πατρίδα


Ο Σιδέρης Τασιάδης κατέκτησε το ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο στο ατομικό σλάλομ του κανόε καγιάκ αλλά οι Έλληνες δεν πανηγύρισαν, αφού η σημαία που ανέβηκε στον ιστό ήταν η γερμανική. Ο Τασιάδης, αν και έχει Έλληνες γονείς, συμμετέχει με την Γερμανία και δηλώνει πως νιώθει Γερμανός.
Βλέποντας τον Τασιάδη, σκέφτηκα όλους αυτούς τους αθλητές από άλλες χώρες που κατακτούσαν μετάλλια για την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, και προκαλούσαν ενθουσιασμό στους Έλληνες· ο μόνος λόγος που προκαλούσαν ενθουσιασμό ήταν επειδή νικούσαν.
Πρωταθλητές που δεν μιλούσαν ελληνικά -και φυσικά δεν ήξεραν τον εθνικό ύμνο- κατακτούσαν μετάλλια για την Ελλάδα, ανέβαιναν στο βάθρο και κοιτούσαν σαν χάνοι τη σημαία, ενώ οι Έλληνες πανηγύριζαν υστερικά για την ανωτερότητα του ελληνικού DNA. Εθνική τύφλωση.

Προπονητής του Εθνικού για το βόλεϊ ορίστηκε ο Θανάσης Μουστακίδης.

Το ΤΑΑ του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ανακοινώνει για την αθλητική χρονιά 2012-2013 ότι προπονητής στην ομάδα βόλεϊ της Α1 κατηγορίας θα είναι ο Θανάσης Μουστακίδης 

Τι έλεγε ο Σαμαράς για Αγροτική Τράπεζα (προεκλογικά ...)


Συζήτηση του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά με νέους. Θεσσαλονίκη - Βελλίδειο 14.06.2012

Είχε πει τότε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς...
"Για μας..η Αγροτική Τράπεζα είναι ένας δημόσιος τραπεζικός πυλώνας που δεν πρέπει να κλείσει."
Δείτε στην συνέχεια του άρθρου, σε βίντεο το σχετικό απόσπασμα ..

Ένστολη διαμαρτυρία για τις αποσπάσεις στον Έβρο


«Να εκπαιδευτούν οι αστυνομικοί στα νέα τους καθήκοντα»

Ένστολη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα στο Κιλκίς περίπου 250 αστυνομικοί, μέλη των αστυνομικών ενώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, αντιδρώντας στη μετακίνηση συναδέλφων τους στον Έβρο, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης.