Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Καστοριά: Αντιδράσεις για τις μεταθέσεις 200 αστυνομικών στον Έβρο!


Κάτοικοι της πόλης, τονίζουν πως η απόφαση για την μετακίνηση 200 συνοριακών από αύριο στον Έβρο αφήνει έναν ολόκληρο νομό στο έλεος του Θεού...Λαθρομετανάστες, παράνομη υλοτομία, κλοπές, διαρρήξεις σε σπίτια και επιχειρήσεις, αλλά και παράνομες εισαγωγές και εξαγωγές ναρκωτικών και όπλων, είναι μερικά από τα προβλήματα που μαστίζουν την τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με τον alphafm.gr, από αύριο φεύγει για τουλάχιστον δύο μήνες, ένα μεγάλο κομμάτι αστυνομικών και πολύ απαραίτητο για την περιοχή.
Η ξαφνική απόφαση έπιασε στον ύπνο τους τοπικούς άρχοντες που δέχονται πιέσεις για να αντιδράσουν...

Συνοριοφύλακες και πλωτά κλείνουν τον Εβρο - φόβος για κύμα Σύρων

Στον ποταμό Εβρο κατευθύνονται 1.800 συνοριοφύλακες μαζί με πλωτά υπό τον φόβο κύματος μετανάστευσης λόγω και των γεγονότων στην Συρία, όπως ανέφερε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό.


«Υπάρχει τεράστια ανησυχία. 

Σύνδεση Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης


«Πράσινο φως» στην ηλεκτροκίνητη σιδηροδρομική σύνδεση των λιμανιών της Αλεξανδρούπολης και του Μπουργκάς της Βουλγαρίας, έδωσε η Ε.Ε, αποδεχόμενη σχετική πρόταση των Οργανισμών Λιμένων Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Μπουργκάς και Βάρνας.