Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Εκνεύρισαν τον Ντόλιο .....


Την έκρηξη του βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Ντόλιου προκάλεσε μια ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την οικονομική κρίση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ από τους δημοσιογράφους Γιάννη Σκεύα και Σταύρο Παπαδόπουλο.
Ο κ. Ντόλιος έκανε λόγο για χυδαιότητα εκ μέρους των δημοσιογράφων και απείλησε να αποχωρήσει.
video

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη


Νέα συνάντηση των τριών τη Δευτέρα - Κλειδώνουν τα νέα μέτρα-φωτιά


Κατεδαφίζουν την ελληνική κοινωνία με το νέο πακέτο μέτρων
Τη Δευτέρα στη νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη οι τελικές αποφάσεις για τις νέες περικοπές

Δραματικές περικοπές μισθών, συντάξεων, δαπανών για την παιδεία και την υγεία περιλαμβάνει το νέο πακέτο μέτρων που συμφωνήθηκε επί της αρχής από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς της συγκυβέρνησης και αναμένεται να πάρει την τελική έγκριση τη Δευτέρα, στη νέα συνάντηση των «τριών».  

ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!


ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ!


ΑΘΛΙΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!
Η κυβέρνηση-οπερέτα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποφάσισε Παρασκευή το βράδυ του "φονιά", με θεοσκότεινες διαδικασίες και με όργανα τους εγκάθετους της Τράπεζας Ελλάδας και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, να ανακοινώσει το διαχωρισμό της ιστορικής Αγροτικής Τράπεζας σε "καλή" και "κακή" και να χαρίσει κυριολεκτικά την πρώτη, ως μέγα-φιλέτο, στα γνωστά συμφέροντα που κυριαρχούν στην Τράπεζα Πειραιώς.
Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με ένα πελώριο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σκάνδαλο του αιώνα, το οποίο συντελέσθη στο σκοτάδι και στο παρασκήνιο.

“Άνεργος” βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραιτήθηκε λόγω …φόρτου εργασίας


Την παραίτηση από την βουλευτική του έδρα κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Σερρών με την Χρυσή Αυγή, Νικήτας Σιώης και τη θέση του αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στη συγκεκριμένη περιφέρεια, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
Αν και άνεργος τα τελευταία χρόνια, ο έως πρότινος  βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Νικήτας Σιώης, επικαλέστηκε «φόρτο εργασίας» για να παραιτηθεί από την θέση του, περίπου 1,5 μήνα μετά την εκλογή του. Ο ίδιος ωστόσο, έως και αυτή τη στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για την απόφαση του, αν και ΜΜΕ των Σερρών κάνουν λόγο για «πιέσεις» που δέχτηκε από τα κεντρικά του κόμματος, ώστε να ορκιστεί βουλευτής ο επιλαχών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.