Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Αναρτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ για κοινόχρηστα οικόπεδα προς ενοικίαση


Στις 26/7, στις 16/8 και στις 23/8/2012 στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ www.opekepe.gr , θα γίνει η νέα ανάρτηση που αφορά στα κοινόχρηστα αγροτεμάχια προς ενοικίαση για τον νομό Έβρου,
για τις διάφορες κατηγορίες αγροτών ή όσων επιθυμούν να ασχοληθούν με την γεωργία και κτηνοτροφία όπως αυτό προκύπτει από τη σχετική νομοθεσία για τις προς ενοικίαση κοινόχρηστες εκτάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μ. Γκουγκουσκίδου: Όσο πιο μακριά από το κέντρο, μεγαλύτερη η αδιαφορία της πολιτείας


Όσο πιο μακριά από το κέντρο, μεγαλύτερη η αδιαφορία της πολιτείας, δήλωσε μιλώντας στον Sferikos 99,3, η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Γκουγκουσκίδου, καθώς χωρίς αποζημίωση παραμένουν, από τον Φεβρουάριο, οι πλημμυροπαθείς στο Ορμένιο.
 Όπως είπε, έξι μήνες μετά τις πλημύρες, οι δικαιούχοι μόλις τώρα θα λάβουν από 580 ευρώ που ήταν για τα πρώτα έξοδα, ενώ για άλλες αποζημιώσεις οι κωδικοί δεν έχουν χρήματα. 

ΑΡΔΑΣ 2012 - 18η Συνάντηση ΝέωνΚάθε καλοκαίρι εδώ και 18 χρόνια σε ένα ιδιαίτερο γεωγραφικά τοπίο, κάνουν τις εναλλακτικές διακοπές τους χιλιάδες νέοι από κάθε γωνία της χώρας. Φύση, κατασκήνωση, ελευθερία, καλή παρέα, μουσική, τέχνη, αθλητισμός, επαφή, ενέργεια και μοναδικά live.Στο φεστιβάλ του Άρδα έχουν συμμετάσχει τα μεγαλύτερα μουσικά ονόματα και τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα: Αλεξίου,  Νταλάρας, Βίσση, Μητροπάνος, Γαλάνη, Αρβανιτάκη, Μποφίλιου, Πυξ Λαξ, Bregovic, Παπάζογλου, Τουρνάς, Σαββόπουλος, Χατζηγιάννης, Παπαρίζου,Τσανακλίδου, Τρύπες…μια πραγματικά ατελείωτη λίστα καλλιτεχνών.
Αναλυτικά, το μουσικό πρόγραμμα της 18ης Συνάντησης Νέων – Ardas Culture Festival 2012: