Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Εταιρεία τηλεφωνίας και ίντερνετ ζητά χρήματα από ανέργους για να δεχτεί την αίτησή τους για θέση εργασίας


CYTA Σας εκμεταλλευόμαστε έναν-έναν!

Γνωστή εταιρεία internet-σταθερής τηλεφωνίας, πέραν του ότι φτάνει στο απαράδεκτο σημείο να ζητά 25 ευρώ για να δεχτεί την αίτηση υποβολής βιογραφικού από ανθρώπους που είναι άνεργοι, τονίζει πως τα χρήματα, ακόμα και σε περίπτωση που δεν προσληφθεί ο υποψήφιος, δεν πρόκειται να επιστραφούν.

Ιδού η κοινωνική χρεοκοπία! Στο 50% η μείωση των εισοδημάτων και στο 24% η ανεργία


Μετά τις προεκλογικές κορώνες και των τριών κομμάτων που την απαρτίζουν περί επαναδιαπραγμάτευσης όρων του μνημονίου, η κυβέρνηση εμαφανίζεται πλέον πιο μνημονιακή και από την τρόικα... Και μάλιστα εν μέσω μιας οικονομικής κρίσης που έχει οδηγήσει σε κοινωνική χρεοκοπία, όπως δείχνουν και τα στοιχεία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!!

Πριν τρεις μήνες όταν διαβάζαμε δηλώσεις του Περιφερειάρχη μας  για τις εργασίες κατασκευής του τμήματος Μάνδρα – Ψαθάδες του οδικού άξονα Αρδάνιο – Ορμένιο : «To  έργο θα ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες ενώ σε 14 μήνες θα έχουμε έναν κάθετο άξονα ευρωπαϊκών προδιαγραφών»  
είχαμε την απορία , πώς γίνεται ένα έργο που δεν έγινε σε 15 χρόνια να ολοκληρωθεί σε 3 μήνες (ο κόμβος) και 14 μήνες (ο κάθετος άξονας).