Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στρατολογίας από τα ΥΠΔΜ και ΥΕΘΑ


Μνημόνιο Συνεργασίας, που αφορά στη διασύνδεση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Στρατολογικής ΕξυπηρέτησηςΠολιτών (ΟΠΛΗΣΥΣ) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας με την Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ», υπέγραψαν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Το Μνημόνιο υπεγράφη στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Βελτιστοποίηση Στρατολογικών Υπηρεσιών προς τους πολίτες και τους λοιπούς Δημόσιους Φορείς» της «Ψηφιακής Σύγκλισης» με στόχο οι υπηρεσίες των δυο Υπουργείων να προχωρήσουν στην ανάπτυξη νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών στρατολογίας προς τους πολίτες, μέσω της Εθνικής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ».

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ» σε Έβρο και Κύπρο από την NOTESIS

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος (άνοιξη 2012) σεμιναρίων και διαλέξεων με θέμα την ανάπτυξη της τουριστικής συνείδησης, που διοργάνωσε η επιχείρηση παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημοσίων σχέσεων «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» στον Έβρο και στην Κύπρο.Το πρόγραμμα ξεκίνησε στο Σουφλί,

Χτύπησε αστυνομικό στο κεφάλι με τσεκούρι στις Φέρρες


Είχαν πάει με συνεργείο να του κόψουν την παροχή νερού

Παραλίγο τραγωδία στις Φέρρες, όταν ένας 50χρονος άνδρας επιτέθηκε και χτύπησε με τσεκούρι τον διοικητή του Α.Τ της περιοχής, ο οποίος είχε σπεύσει μαζί με άλλους αστυνομικούς γιατί απειλούσε συνεργείο του δήμου με το τσεκούρι. Οι αστυνομικοί απάντησαν αμέσως, πυροβολώντας τον 50χρονο στα πόδια.

Τα '' πήρε στο κρανίο '' ο Βενιζέλος (VIDEO )


Εξερράγη χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε χτεσινή διαδικτυακή εκπομπή όταν ένας πολίτης τον ρώτησε για τις μίζες που φέρεται ότι έπαιρναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από τη Siemens και ζήτησε την άποψη του για ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί η κυβέρνηση Παπαδήμου επειδή οι Γερμανοί κρατούσαν τον πολιτικό κόσμο στο χέρι.