Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Το μετάξι πάει Σαμοθράκη με το Χρηματοοικονομικό φόρουμ Θράκης.


Μια ρηξικέλευθη και συνάμα πρωτοποριακή δράση προβολής, προώθησης και ανάδειξης πέρα από τα σύνορα της χώρας ενός προϊόντος με εβρίτικη ταυτότητα, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης.
Ο λόγος για το μετάξι, το μοναδικό αυτό προϊόν που παράγεται στο Σουφλί και έχει κάνει γνωστή την περιοχή στα πέρατα της Οικουμένης, χάρη στην εξαιρετική και ταυτόχρονα μοναδική του ποιότητα.

Δύο κωδικοί SOS για τους άνεργους στη φορολογική δήλωση

Δυο κωδικούς «κλειδιά» για τους περισσότερους από ένα εκατομμύριο άνεργους περιλαμβάνει η φορολογική δήλωση. Πρόκειται για κωδικούς οι οποίοι εφόσον συμπληρωθούν σωστά θα γλιτώσουν τους ανέργους από φόρους και χαράτσια.

Και οι δυο κωδικοί βρίσκονται στον έκτο πίνακα της φορολογικής δήλωσης, στον οποίο δηλώνονται πρόσθετα πληροφοριακά στοιχεία για τα εισοδήματα του φορολογούμενου, καθώς και ποσά τα οποία μειώνουν το ποσό της αντικειμενικής δαπάνης και του πόθεν έσχες (τεκμήρια).

Ειδικότερα, οι δυο κωδικοί είναι: 

-661-662. Στον κωδικό αυτό οι φορολογούμενοι θα πρέπει να αναγράψουν το ποσό του επιδόματος ανεργίας που εισέπραξαν από τον ΟΑΕΔ το 2011. Το επίδομα ανεργίας πρέπει να αναγραφείς το συγκεκριμένο κωδικό προκειμένου να απαλλαγεί από τη φορολόγηση αλλά και για να καλυφθεί η αντικειμενική δαπάνη (τεκμήριο) για οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο έχει ο φορολογούμενος.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ !! Μας κοροϊδεύουν !!!

Ενώ κάθε χρόνο οι φορολογικές δηλώσεις υποβάλλονται τέτοια εποχή ... φέτος λόγω εκλογών το Υπουργείο Οικονομικών "φροντίζει" να δηλώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, ΜΕΤΑ τις εκλογές . 
Τυχαίο ? 
Δεν νομίζω ,,,
Οι φορολογούμενοι που έσπευσαν να κάνουν τις φορολογικές τους δηλώσεις έπαθαν ΣΟΚ , και φυσικά οι πολιτικοί μας δεν θέλουν να ψηφίσουμε με το νέο Εκκαθαριστικό μας στο χέρι ...