Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Ψηφίστε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ... αυτοί ξέρουν !

Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις επόμενες εκλογές διότι δεν υπάρχει χρόνος για "πειράματα" με τους μαθητευόμενους μάγους ...
Οι νέοι πολιτικοί δεν έχουν την πείρα και τις γνώσεις να κυβερνήσουν μια χώρα ...
θέλουμε έμπειρους και δοκιμασμένους  ηγέτες  ... ( ο παλιός είναι αλλιώς!) 


Τα "έργα" των δύο κομμάτων από το 1981...
ΠΑΣΟΚ  

1. Υπερχρέωση της χώρας και διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114%, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29%, υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού και χωρίς κοινοτικά πλαίσια στήριξης. Το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ. ..

«Γαλάζιες σημαίες» και Χρυσορυχεία ……


To ιστορικό της “Γαλάζιας Σημαίας” του Στρατωνίου

Στρατώνι, Δεκέμβριος 2002: υγρά βιομηχανικά απόβλητα από τις στοές των μεταλλείων Μαντέμ Λάκκου χύνονται χωρίς επεξεργασία στη θάλασσα
(δείτε εδώ και εδώ)
Η παραλία Στρατωνίου  “σε μήκος 900 μ. από το  πυλωρείο της εταιρείας των μεταλλείων ως τη θέση Καρβουνόσκαλα” πήρε και φέτος, για τρίτη φορά, Γαλάζια Σημαία.

Σκάνδαλο με την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας:

Την έγραψε άνθρωπος του ΔΝΤ!Απίστευτο σκάνδαλο με την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας που προβλέπει ... ύφεση 55% αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη και χρησιμοποιήθηκε από τα "μνημονιακά" κόμματα, αλλά κυρίως από τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, για να τρομάξουν τους ψηφοφόρυς εν όψει της 17ης Ιουνίου: Ο άνθρωπος που υπέγραψε την έκθεση ο Παύλος Μυλωνάς,

Σαν σήμερα ... 30 Μαΐου 1941

1941: Δύο 19χρονοι φοιτητές ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και της Νομικής Αθηνών, κατεβάζουν τη γερμανική σημαία από τον ιστό στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ως ένδειξη αντίστασης στη γερμανική κατοχή. Όλα έγιναν τη νύκτα της 30ης Μαΐου, ξημερώνοντας η 31η Μαΐου του 1941. Οι δύο τολμηροί φοιτητές αφαίρεσαν τη γερμανική πολεμική σημαία του Γ΄ Ράιχ, που κυμάτιζε σε ιστό στην Ακρόπολη Αθηνών, κυριολεκτικά κάτω από τα μάτια της εκεί φρουράς.