Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Οι Ράδιο Αρβύλα οργανώνουν τηλεμαραθώνιο για σύλλογο αυτιστικών ατόμων Ν. Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος»Tη Δευτέρα 21 Μαΐου, η όμορφη ομάδα του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 θα πραγματοποιήσει Τηλεμαραθώνιο, για να μη χαθεί ένα όνειρο ζωής του συλλόγου αυτιστικών ατόμων Ν. Έβρου 'Ο Άγιος Βασίλειος', με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε ο σύλλογος να προβεί στην εξόφληση του κέντρου ημέρας αυτιστικών ατόμων που διατηρεί στο Δωρικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Ο αριθμός τηλεφώνου που θα μπορείτε να τηλεφωνείτε, είναι 901 11 165 165 από σταθερά του ΟΤΕ.

Σε επιφυλακή ο νομός για τη στάθμη των υδάτων στον π. Έβρο.

Για 2η φορά φέτος απειλούνται οι παρέβριες περιοχές από το ποτάμι. 
Λόγω επικείμενης αύξησης των νερών των ποταμών Έβρου και Άρδα μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στη Βουλγαρία για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων η Περιφέρεια προειδοποιεί τις παρέβριες περιοχές. 

Ένοχος ο Δήμαρχος Σουφλίου Ευάγγελος Πουλιλιός ...

Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της δασκάλας του Μ.Δερείου ο Ευάγγελος Πουλιλιός με ποινή φυλάκισης 10 μηνών

Καταδικάστηκε σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός ύστερα από έγκληση, που κατέθεσε εναντίον του η δασκάλα Χαρά Νικολοπούλου για τα όσα συκοφαντικά και ψευδή είχε πει ο πρώην Δήμαρχος Ορφέα (και νυν Σουφλίου) στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα στο ALTER λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010.
Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ευάγγελος Πουλιλιός θέλησε να παρέμβει στο ALTER κατά την μετάδοση της σχετικής εκπομπής «Αθέατος Κόσμος», που ήταν αφιερωμένη στην Χαρά Νικοπούλου, την δασκάλα του Δερείου, την οποία επισκέφθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και κατέγραψε τη ζωή της στο ξυλόσπιτο του δασαρχείου, αλλά και την αγάπη με την οποία την περιέβαλαν οι κάτοικοι και τα παιδιά των Πομάκων της περιοχής.