Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Την ώρα που η τρόικα αναμένει να σχηματιστεί κυβέρνηση στη χώρα, προειδοποιώντας με όλους τους τρόπους για... χρεοκοπία της χώρας, εάν δεν εφαρμοστεί το μνημόνιο και οι μεταρρυθμίσεις (οικονομικές και διοικητικές) που συμφωνήθηκαν με την κυβέρνηση Παπαδήμου και προβλέπουν μεταξύ άλλων απολύσεις 15.000 δημόσιων υπαλλήλων έως το τέλος του έτους, στο υπουργείο Εσωτερικών -όπως αποκαλύπτει σήμερα ηaftodioikisi.gr, τα... μολύβια έχουν πάρει «φωτιά» για την εφαρμογή των συμφωνημένων.
Έτσι, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου (30 Απριλίου), μεεσωτερικό έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης ΟΤΑ, το οποίο υπογράφει ο τμηματάρχης Προσωπικού ΟΤΑ Α. Μεντζέλος και το οποίο δεν έχει αναρτηθεί στο Δι@ύγεια, ζητήθηκε από τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους της χώρας μέχρι τις 10 Μαΐουνα αποστείλουν επικαιροποιημένα στοιχεία:

Στρωμένος με κέρδη ο δρόμος του μεταξιού...

Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης έχει η εκτροφή μεταξοσκώληκα, η οποία μπορεί να αποδώσει ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό εισόδημα σε αγρότες και μη.


Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης έχει η εκτροφή μεταξοσκώληκα, η οποία μπορεί να αποδώσει ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό εισόδημα σε αγρότες και μη.
Σήμερα στην Ελλάδα η παραγωγή μεταξιού είναι ελλειμματική, καθώς η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την παραγωγή. Την ίδια ώρα υπάρχει σημαντική ζήτηση για ελληνικό μετάξι από το εξωτερικό.

Συνταγματικό πραξικόπημα;


Ένα πρωτοφανές παρασκήνιο, με σκοπό τη δημιουργία κυβέρνησης με κάθε τρόπο χωρίς να πάμε σε νέες εκλογές βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. 
Το επιχείρημα βεβαίως είναι πως αυτό απαιτεί για μία ακόμη φορά η σωτηρία της πατρίδας.
 Την σωτηρία της πατρίδας επικαλέστηκαν και όσοι έβαλαν την Ελλάδα στο γύψο πριν από 40 χρόνια, αλλά ας αφήσουμε την Ιστορία όσο διδακτική και να είναι και ας πάμε στα γεγονότα.
Μετά την συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πάνο Καμμένο, οι προσπάθειες που σύμφωνα με το Σύνταγμα (άρθρο 37) καταβάλλει ο Πρόεδρος για τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης, τερματίστηκαν. Το επόμενο στάδιο είναι ο ορισμός μιας κυβέρνησης όσο το δυνατόν ευρείας αποδοχής η οποία θα οδηγήσει σε εκλογές με πρωθυπουργό Πρόεδρο ενός από τα τρία Ανώτατα Δικαστήρια.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ. ΕΒΡΟΥ : Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


      Ο  ΣΥΡΙΖΑ  ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  Έβρου  καλεί τους πολίτες της  Αλεξανδρούπολης  την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΙΟΥ 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ  Αλεξανδρούπολης σε

          ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΜΕ ΘΕΜΑ:

                  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
         ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


                  Εισηγητής:  Ζώης Πεππές, μέλος Κ.Π.Ε. ΣΥΝ


                                   
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

    
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ