Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα στο Σουφλί.


 
Όχημα που δεν γνωρίζουμε την ταυτότητά του, κατευθυνόταν από το Σουφλί με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη σήμερα Κυριακή, κοντά στις 21:00. 

Φωτοβολταϊκά: στο αρχείο βάζει η ΔΕΗ 2.000 στάσιμους φακέλους


Στο αρχείο ετοιμάζεται να βάλει ηΔΕΗ πάνω από 2.000 στάσιμους φακέλους αγροτικών κυρίως φωτοβολταϊκών, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tanea.gr.
Τα πρώτα ειδοποιητήρια «ο φάκελός σας μπαίνει οριστικά στο αρχείο» άρχισαν από τον Απρίλιο να παραλαμβάνουν εκατοντάδες αγρότες αλλά και ιδιώτες των οποίωνέχει λήξει η εξάμηνη διάρκεια των προσφορών για τους όρους σύνδεσης των φωτοβολταϊκών τους, αλλά στο μεταξύ δεν έχουν υπογράψει σύμβαση με τη ΔΕΗ, αφού δεν έχουν καταβάλει τα ποσά για τα απαιτούμενα έργα δικτύου.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα,

«Αν η Ελλάδα βγει από το Ευρώ και άλλες χώρες θα καταρρεύσουν»


Μία ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ «και άλλες χώρες θα αρχίσουν να καταρρέουν ως χάρτινος πύργος, υπό τα χτυπήματα της κερδοσκοπίας», υπογράμμισε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ρομάνο Πρόντι, σε συνέδριο που οργανώθηκε στην Φλωρεντία.

Σύμφωνα με τον Πρόντι «η Ευρώπη γεννήθηκε με βάση την αλληλεγγύη, για να λαμβάνονται υπόψη τα προβλήματα όλων. Το να εγκαταλειφθεί η ενότητα είναι μια τεράστια οπισθοχώρηση».

«Αγανακτισμένοι»;


Ο Πιτσιρίκος, για την πρωτοφανή απήχηση της Χρυσής Αυγής στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ

Όταν οι Έλληνες πολίτες κατέλαβαν την πλατεία Συντάγματος τις 25 Μαΐου του 2011, τα ΜΜΕ τους βάφτισαν «αγανακτισμένους». Μια σημαντική εξέλιξη από το περασμένο καλοκαίρι είναι πως οι «αγανακτισμένοι» χαμογελάνε, ελπίζουν και πιστεύουν, ενώ εκείνοι που τους κορόιδευαν είναι τώρα εντελώς αγανακτισμένοι.

Βέβαια, όποιος ξέρει να διαβάζει, θα είδε πως στις 28 Ιουνίου του 2011 -την πρώτη ημέρα από ένα διήμερο λυσσαλέας αστυνομικής βίας και καταστολής, ενόψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου- στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος υπήρχε ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Δεν είμαστε αγανακτισμένοι – Είμαστε αποφασισμένοι». Τώρα, μετά τις εκλογές, το καθεστώς έχει αντιληφθεί πια πως είμαστε αποφασισμένοι. Και κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο.