Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Ο Θαλασσαετός επέστρεψε στη Δαδιά

Μετά από 22 χρόνια ο Θαλασσαετός φώλιασε ξανά στο δάσος Δαδιάς. Όλα αυτά τα χρόνια οι εθελοντές του WWF παρατηρούσαν τους Θαλασσαετούς που επισκέπτονταν την ταΐστρα, το χώρο όπου τοποθετείται η συμπληρωματική τροφή για τους γύπες. Ιδιαίτερα το χειμώνα που έρχονται από βορειότερες χώρες για να ξεχειμωνιάσουν στην περιοχή οι θαλασσαετοί συγκεντρώνονται στην ταΐστρα σε μεγάλους αριθμούς, όπου τρέφονται ευκαιριακά με νεκρά ζώα.

Το χειμώνα μπορούμε να δούμε ώριμα και ανώριμα πουλιά, ενώ τις άλλες... εποχές σποραδικά ανώριμα πουλιά. Μάλιστα φέτος τον Ιανουάριο καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός Θαλασσαετών που έχουν ποτέ καταγραφεί στην ταΐστρα, συνολικά 16 πουλιά. Όπως λένε οι εθελοντές του WWF, η παρατήρηση του είδους στο χώρο της ταΐστρας μας έδινε πάντα στιγμές ικανοποίησης, αλλά κατά βάθος ευχόμασταν κάποτε να ξαναφωλιάσει το είδος στην περιοχή.

ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ !!!

Όταν η αδικία γίνεται νόμος η αντίσταση είναι καθήκον 

Κλίνατε επ΄ Αριστερά


Ψηφίζουμε Ολάντ-ΣΥΡΙΖΑ. Για να σώσουμε την Ε.Ε. και το Ευρώ. Για να σώσουμε τη Δημοκρατία στην Ευρώπη και να μην ζήσουμε μια νέα Βαϊμάρη, που θα μας οδηγήσει σε διάφορους χιτλερίσκους.       
 
Ο… θυμωμένος χερ Σόιμπλε κούνησε το δάκτυλο στον γαλλικό λαό λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν πει αυτός ένα μεγαλοπρεπές au revoir στον Σαρκοζί. Εμείς έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και εσείς οφείλετε να τις υλοποιήσετε, τους είπε σε ελεύθερη απόδοση. Και το είπε στο λαό της δεύτερης μεγαλύτερης δύναμης της γηραιάς ηπείρου. Γιατί για τα γεράκια του Δ΄ Ράιχ ο Ολάντ στην Γαλλία φαντάζει κάτι σαν τον Τσίπρα.  
   
Όμως, το Δ΄ Ράιχ οδηγεί την Ευρώπη σε διάλυση και την Δύση σε πλήρη αποσταθεροποίηση. H κρίση ακούμπησε πλέον τον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης.