Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Απίστευτη ιστορία για μια από τις ιερόδουλες στο Διαδίκτυο!

Το δράμα μια χαμένης ζωής


Μια απίστευτη, τραγική ιστορία που αναδεικνύει με σκληρό τρόπο το δράμα μιας χαμένης ζωής κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο για μία από τις έντεκα ιερόδουλες με AIDS, τα πρόσωπα των οποίων δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από την Αστυνομία.
Αναφέρεται σην Snezhana Ilieva από τη Βουλγαρία και την παραθέτουμε, με την σημείωση ότι δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί - αν υποθέσουμε ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο...

Η Snezhana ζούσε μέχρι τα 12 της στο Κazanlak, επαρχιακό χωριό της Βουλγαρίας. Από μικρή την φώναζαν “Kazanlashka roza” γιατί δεν μάτωναν ποτέ τα δάκτυλά της όταν στους αγρούς, μαζί με την οικογένεια της, μάζευαν τριαντάφυλλα για τον Έλληνα τοπικό βιομήχανο αιθέριων ελαίων.

Υπουργική Απόφαση για τις μεταθέσεις των στρατιωτικών

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του  Αν. Υπουργού  Αμυνας κ. Γιάννη Ραγκούση  με την οποία έρχονται  τα πάνω κάτω σε πολλούς τομείς της διαδικασίας μεταθέσεων των στρατιωτικών.
Η απόφαση – ΦΕΚ 1400  – με τις  αλλαγές, που βελτιώνουν – συμπληρώνουν το περσινό μοντέλο μεταθέσεων των στρατιωτικών αποτυπώνει την πολιτική βούληση για απόλυτη αξιοκρατία και διαφάνεια, υποστήριξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και, πάνω από όλα, προστασία και περιφρούρηση της αξιοπρέπειας τους,όπως λένε συνεργάτες του κ Ραγκούση. Η απόφαση θα εφαρμοστεί από τις φετινές μεταθέσεις. Στηρίχθηκε στην επεξεργασία, που έχει γίνει από τα αντίστοιχα Επιτελεία των τριών Κλάδων, υπό τον συντονισμό του ΓΕΕΘΑ και ενσωματώθηκαν παρατηρήσεις  που προέκυψαν από την διαβούλευση σε μονάδες και επιτελεία..
Οι καινοτόμες προτάσεις του σχεδίου   μεταξύ πολλών άλλων προβλέπουν :