Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Σε τραγωδία κατέληξε καταδίωξη λαθρομεταναστών


ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Τρεις λαθρομετανάστες σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά σε αιματηρή καταδίωξη των διωκτικών αρχών, τις πρώτες πρωινές της Κυριακής στον Εβρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρες των αστυνομικών αρχών και της Frontex εντόπισαν στην περιοχή Λυκώφης Έβρου, αυτοκίνητο να παραλαμβάνει 6 λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν διακριτικά το όχημα και στη συνέχεια το εγκλώβισαν με δύο οχήματα, ένα του Frontex και ένα της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, επιχειρώντας να το σταματήσουν για έλεγχο.

Συγνώμη και καθαρίσαμε;

«Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου»! Φυσικά και δεν είναι δικό μου αλλά του Ναπολέοντα! Και για αυτό έτσι λίγο δυσπιστούλα -μπορεί και από θέμα αστερισμού- αγριεύομαι όποτε βλέπω τον κ. Βενιζέλο να μου ζητάει συγνώμη στα διαφημιστικά!

Κύριε Βενιζέλο μου, συγνώμη ζητάμε αν πατάμε στην ουρά το πόδι του από πίσω, αν παίρνουμε λάθος κινητό, αν μας ξεφεύγει καμία κουβεντούλα παραπάνω μεταξύ φίλων ή συνεργατών, αν πάει για τσαμπουκά η φάση γιατί μας παίρνουν τη θέση πάρκινγκ, τύπου «συγνώμη μαντάμ, αλλά ήρθα πρώτη». Συγνώμη ζητάει η Britney Spears διότι ουπς, όπως λέει για τον εαυτό της «I did it again». Συγνώμη σας ζητάω εγώ διότι με όλο με το σέβας στο πολιτικό σας εκτόπισμα θα διαφωνήσω μαζί σας.