Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Δωρεάν διακοπές για 140.000 αγρότες

Θα κάνουν δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν διακοπές, ενώ θα χορηγηθούν δελτία αγοράς βιβλίων σε 300.000 άτομα.
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων από τους ασφαλισμένους στον ΟΓΑ για τη συμμετοχή στον κοινωνικό τουρισμό και στα εκδρομικά προγράμματα. 
Με τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας 140.000 αγρότες θα κάνουν δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν διακοπές, ενώ θα χορηγηθούν δελτία αγοράς βιβλίων σε 300.000 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Π.Καμμένος -Για “αυτούς που Πιστεύουν τα Πάντα”

Η μπουρδολογία της συνωμοσίας ως πολιτικός λόγος
● Το πλεονέκτημα όταν είσαι Πάνος Καμμένος και απευθύνεσαι σε ανθρώπους που πιστεύουν τα πάντα: Μπορείς να ισχυριστείς ότι στα ψιλά γράμματα του «Μνημονίου 2» βρίσκεται ο κρυφός όρος ότι σε περίπτωση μη αποπληρωμής, οι δανειστές μας θα έχουν δικαίωμα να έρθουν να μας σφάξουν με κονσερβοκούτια…
● …ή ότι θα μπορούν να πάρουν σύμφωνα με το βρετανικό δίκαιο τις παρθένες από κάθε σπίτι και να τις πουλήσουν σε σεΐχηδες της Ανατολής.
● Και όταν κάποιος αμφισβητήσει τις αποκαλύψεις αυτές, μπορείς πάντα να τον καλέσεις να αποδείξει ότι όλα τα παραπάνω είναι ψέματα!
● Ενώ ταυτόχρονα τον ρωτάς μέσω twitter, (με κεφαλαία) «πόσα πήρες, ρε προδότη, για να κρύψεις την αλήθεια από τον Ελληνικό Λαό;»

 http://roides.wordpress.com/2012/04/26/26apr12/

Ένωση Επαγγελματιών Σουφλίου : Κατάταξη των Επαγγελματιών σε κατώτερη κατηγορία

 Οι Ασφαλισμένοι πρέπει να ενεργήσουν μέχρι τη Δευτέρα ..

5. Ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ μπορούν με αίτησή τους να επιλέξουν την κατάταξή τους στην αμέσως κατώτερη ή στη δεύτερη κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία κλάδου σύνταξης του π.δ. 5/2007 και να παραμείνουν σε αυτήν έως 31.12.2014 εφόσον, κατά την υποβολή της αίτησης: α) δεν έχουν ληξιπρόθεσμη οφειλή ή β) έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση και είναι ενήμεροι. Η κατάταξη στην κατώτερη κατηγορία αρχίζει από το αμέσως επόμενο προς έκδοση και μετά την αίτηση δίμηνο και ισχύει για όσο διάστημα είναι ενήμεροι στην καταβολή των τρεχουσών εισφορών και στις δόσεις της τυχόν ρύθμισης. Αν ο ασφαλισμένος δεν είναι ενήμερος, επανέρχεται αυτοδικαίως στην κατηγορία στην οποία βρισκόταν πριν την αίτηση του πρώτου εδαφίου, στην οποία επανέρχονται υποχρεωτικά από την 1.1.2015 και όλοι οι ασφαλισμένοι που έχουν κάνει χρήση της διάταξης αυτής. Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, μετά από γνώμη του Δ.Σ. του Οργανισμού, καθορίζονται η διαδικασία, ο τρόπος, τα όργανα και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της παρούσας διάταξης.
6. Ο χρόνος ασφάλισης όσων μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, ασφαλίστηκαν στον ΟΓΑ βάσει του άρθρου 9 του ν. 3050/2002 (Α' 214), αφού έτυχαν εξαίρεσης από την ασφάλιση του πρώην ΟΑΕΕ - ΤΕΒΕ, παραμένει ισχυρός και δεν αναζητούνται οι ασφαλιστικές εισφορές από το πρώην ΟΑΕΕ - ΤΑΕ.

Δελτίο Τύπου : Άλλο δημοσιονομική εξυγίανση, άλλο επίθεση στη βιωσιμότητα


Οι Οικολόγοι Πράσινοι θέλουμε υγιή δημόσια οικονομικά, γιατί μακροχρόνια μεγάλα ελλείμματα και χρέη, καταλήγουν να μεταφέρουν στις νεότερες γενιές το κόστος για την ευημερία των μεγαλύτερων. Η δημοσιονομική όμως εξυγίανση οφείλει να συμβαδίζει με την κοινωνική δικαιοσύνη και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
·         Στην Ελλάδα, τα μεγάλα δημόσια ελλείμματα των τελευταίων χρόνων και δεκαετιών οφείλονται κυρίως στις απώλειες δημόσιων εσόδων από διαφθορά, φοροδιαφυγή και φορολογικά προνόμια. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί και η οικονομική ύφεση από τις περικοπές και τα μέτρα λιτότητας.
·         Αντίθετα οι συνολικές δημόσιες δαπάνες δεν ξεπερνούσαν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Είχαν όμως πρόβλημα ποιότητας και κατευθύνονταν σε αντιπαραγωγικούς τομείς όπως οι εξοπλισμοί, η διαφθορά και το πελατειακό κράτος. Αποτέλεσμα ήταν να υστερούμε δραματικά σε αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, συνεκτικό κοινωνικό κράτος και αναβαθμισμένα συλλογικά αγαθά. Είχαμε εκπαίδευση «χωρίς νόημα και όραμα», και υπηρεσίες υγείας  ανεπαρκείς και με λάθος στόχευση.

Δελτίο Τύπου : Κοινωνική Συμφωνία


Στην Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Θράκη θα βρίσκεται την Παρασκευή 27 Απριλίου ο επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, Αλέξης Τσίπρας, όπου το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Το πρωί θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και το πρόγραμμα έχει ως εξής:
 09.20 άφιξη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος
09.45 Συνάντηση με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στο εκλογικό περίπτερο (επί της Λ. Δημοκρατίας)
10.00 Δηλώσεις προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο εκλογικό περίπτερο
10.15 - 11.45 Περιοδεία στην αγορά της Αλεξανδρούπολης
Αναχώρηση για την Κομοτηνή

 ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Έβρου

My name is Spyros and I am a MALAKAS! (HELLENE??)

Χρυσή Αυγή: Όλο το πακέτο

 http://parallhlografos.wordpress.com/2012/04/25/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF/
Ακολουθούν αδιάσειστες αποδείξεις πως η Χ.Α είναι ξεκάθαρα μια ναζιστική οργάνωση.
Ευχαριστώ θερμά τον συναγωνιστή που μάζεψε όλα τα σχετικά άρθρα σε ένα mail και μου το έστειλε.
Μπροστά στον εκφασισμό της κοινωνίας, είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να το προωθήσουμε παντού, ώστε να μάθει κι ο τελευταίος πολίτης ποια πραγματικά είναι η Χ.Α.
___________________________________________

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! –