Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Βαριές καμπάνες σε φιλάθλους της Χιλής και του Σουφλίου !!!!

Τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Χιλής -Σουφλίου για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, οδήγησαν δύο άτομα σήμερα στην αυτόφωρη διαδικασία.
 Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης ήταν βαρύς αφού ο φίλαθλος της Χιλής τιμωρήθηκε με 12 μήνες και του Σουφλίου με 2 μήνες φυλάκιση. Ακόμη τους απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και η είσοδος στα γήπεδα για δύο χρόνια.Ψηφίστηκε η τροπολογία για τα κέντρα κράτησης μεταναστών


Ψηφίστηκε η τροπολογία για τα κέντρα κράτησης μεταναστών
Με 117 «ναι» (ΠαΣοΚ και ΝΔ) σε σύνολο 154 ψηφισάντων βουλευτών ψηφίστηκε η τροπολογία που προβλέπει την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών με λοιμώδη νοσήματα.

Όχι ψήφισαν 37 βουλευτές (ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι ανεξάρτητοι βουλευτές της ΔΗΣΥ κ.α.).

Καταψήφισαν επίσης ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Ντίνος Βρεττός, ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Μπούρας και ο ανεξάρτητος (προερχόμενος από τη ΝΔ) Γιώργος Βλάχος. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν 146.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης είχε καλέσει νωρίτερα από το βήμα της Βουλής σε υπερψήφιση της τροπολογίας επισείοντας τον κίνδυνο εξόδου της χώρας από ζώνη του Σένγκεν. Όπως είπε, υποστηρίζοντας την τροπολογία η οποία τίθεται σε ονομαστική ψηφοφορία μετά από αίτημα του ΛΑΟΣ, τον Ιούνιο η χώρα αξιολογείται και θα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις για την παραμονή της στη συνθήκη Σένγκεν.
Έντονη όμως ήταν η κόντρα με το ΛΑΟΣ. Παίρνοντας το λόγο, ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης ρώτησε: «Αν ήταν τόσο σπουδαίο γιατί περιμένατε την τελευταία ημέρα της Βουλής για να το φέρετε;», καταλογίζοντας υποκρισία και φαρισαϊσμό στην κυβέρνηση. Επανάλαβε δε τη θέση του να βρεθεί ένας τρόπος να γυρίσουν στις πατρίδες τους οι μετανάστες αφού η Ελλάδα δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος.

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης


Αγαπητοί συμπολίτες

Τα τελευταία δύο χρόνια η έντιμη εργασία έχει καταστεί το μόνο φθηνό είδος στη χώρα μας, ενώ παράλληλα η ανεργία μαστίζει πάνω από το 20% του ενεργού πληθυσμού.
Οι αποδοχές για τις εφημερίες του ιατρικού προσωπικού των Νοσοκομείων δεν καταβάλλονται εδώ και 4 μήνες, έτσι πολλοί συνάδελφοι όπως και μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες και για λογούς επιβίωσης και αξιοπρέπειας, είμαστε σε επίσχεση εργασίας εξασκώντας το νόμιμο δικαίωμα του απλήρωτου εργαζόμενου.