Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Η εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Συγκροτήθηκε η εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Έβρου ενόψει των εθνικών εκλογών. Στόχος της ο συντονισμός, η οργάνωση και ο προγραμματισμός του προεκλογικού αγώνα. Τις επόμενες ημέρες σε συνεδρίασή της θα διαμορφώσει  τις τελικές προτάσεις των υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιο στο νομό, οι οποίες και θα κατατεθούν προς έγκριση στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Την εκλογική επιτροπή αποτελούν οι εξής:
 1. Καίσας Γιώργος
 2. Πανταζίδης Κώστας
 3. Κυργιαλάνης Κώστας
 4. Ρίζος Δημήτρης
 5. Χατζηβασιλειάδου Ελένη
 6. Παλλίδου Ευαγγελία
 7. Δραγουμάνης Χρήστος
 8. Αλατζιάς Γιάννης
 9. Πανταζίδης Γιώργος
 10. Τολιανούδη Ζωγραφία
 11. Σπιτάλας Βασίλης
 12. Δούκας Χρήστος
 13. Παλλίδης Χάρης
 14. Καραδήμος Δημήτρης
Η επιτροπή εκλογικού αγώνα, η οποία συναντάται και συνεδριάζει τακτικά στα γραφεία του Συνασπισμού (Λεωφόρος Δημοκρατίας 295, β΄όροφος, Αλεξανδρούπολη) είναι ανοιχτή για τους φίλους και τις φίλες του ΣΥΡΙΖΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977576485, 6972863374,6977970563

«Χάραξη νέου αυτοκινητόδρομου-κάθετος άξονας Εγνατίας Οδού».


 Επιστολή Ένωσης Επαγγελματιών , Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας προς το Δήμο Σουφλίου . 

Αξιότιμοι Κύριοι

      Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, σχετικά με τη δική σας πρόταση και την πρόθεση της κατασκευάστριας εταιρίας, για την χάραξη του νέου αυτοκινητόδρομου (κάθετος άξονας Εγνατίας Οδού), σε σχέση με τον Βόρειο και Νότιο κόμβο εισόδου στην πόλη του Σουφλίου και τον παράδρομο.
            Αιτούμαστε το παραπάνω θέμα να συμπεριληφθεί εκτάκτως στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο στις 03/04/2012, διότι για εμάς αποτελεί μείζον θέμα για την ανάπτυξη και το μέλλον της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας.
            Παρακαλούμε για δικές ενέργειες.

Κωλοτούμπα ολικής από το Δήμαρχο Σουφλίου Β. Πουλιλιό ..

Κωλοτούμπα ολικής από το Δήμαρχο Σουφλίου για δεύτερη φορά προς τους επαγγελματίες , εστίασης , ψυχαγωγίας και τουρισμού του Δήμου . Ο λόγος το περίφημο 2% επί του τζίρου των καταστημάτων που έγινε αναφορά και πριν λίγο καιρό , αφού ο δήμος έστειλε έγγραφα για να εισπράξει παρελθόντα έτη . Έτη στα οποία οι προηγούμενες δημοτικές αρχές με απόφασή τους - εσωτερική ρύθμιση , είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα τα εισέπρατταν και δεν τα εισέπραξαν . Με τη σειρά τους οι επαγγελματίες δεν τα εισέπρατταν από τους πελάτες . Πριν λίγους μήνες ο κύριος Πουλιλιός με έγγραφο προς τους επαγγελματίες ζήτησε να εισπράξει το 2010 , το βεβαίωσε στην εφορία και προειδοποίησε για είσπραξη και παλαιότερων ετών .
Μετά από κινητοποίηση των επαγγελματιών και παρουσία τους στο Δημοτικό συμβούλιο όπου θα ψηφιζόταν η ανάλογη απόφαση κι αφού έθεσαν όλα τους τα προβλήματα ( οικονομικά , κρίσης , χαράτσια , αναδουλειά κτλ κτλ ) ο δήμαρχος κάνει το εξής .. Ανακοινώνει παρουσία συμβούλων , πολιτών και επαγγελματιών : Να επιστρέψουν όλοι οι επαγγελματίες τις