Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Θα ζητήσουν 2,5 δισ. από όσους παράνομα λάμβαναν επιδόματα

Σε 2,5 δισ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που αναμένεται να διεκδικήσουν τα ασφαλιστικά ταμεία από εκείνους που ελάμβαναν παρανόμως επιδόματα σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη.

Ειδικότερα, ο υπουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτή της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή ενημέρωσε ότι ο σχετικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί, οι λήπτες των παράνομων επιδομάτων έχουν εντοπιστεί, η παροχή τους έχει διακοπεί σε ποσοστό 80% ενώ μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα έχουν διακοπεί όλα τα παράνομα επιδόματα. 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Ν.ΤΖΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ


Του Νικολάου Θ. Τζανίδη, 1ου αναπληρωματικού περιφερειακού συμβούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Δικηγόρου.
Δια της παρούσης θα ήθελα να καταγγείλω παράνομες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που τελούνται με πράξεις και παραλήψεις από την περιφερειακή σύμβουλο κα Ζουμπουλία Κουκουβέλα (Διευθύντρια του ΙΚΑ Σουφλίου) αλλά και από τον περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη.


 Ως γνωστόν στις εκλογές του 2010 για την ανάδειξη του Περιφερειακών Αρχών συμμετείχα στο ...
ψηφοδέλτιο της περιφερειακής ενότητας Έβρου της Κοινωνικής Συμμαχία με επικεφαλής τον κ. Γιαννακίδη. Παρά την τιμή που μου επιφύλαξαν οι συμπολίτες μου στην Αλεξανδρούπολη αναδεικνύοντάς με 1ο στην πόλη μου, από το αεροδρόμιο και μετά πάτωσα στα ποσοστά, γεγονός που οφείλεται σε γνωστές σε μένα μεθοδεύσεις τόσο των εν ενεργεία Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όσο και του τέως Νομάρχη, οι οποίοι δεν επιθυμούσαν την εκλογή Αλεξανδρουπολίτη.