Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Ο... ΑΠΟΡΟΣ N. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ!

Ο ΝΕΟΣ "ΤΣΑΡΟΣ" (ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ) ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011 ΣΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ 9.000 ΕΥΡΩ!
Το Fimotro δημοσιεύει σήμερα το Εκκαθαριστικό σημείωμα (κλικ)  του πολιτευτή της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη για το οικονομικό έτος 2011. Ρωτάμε λοιπόν : η παράταξη... 
της Νέας Δημοκρατίας που έχει πληγεί από το νόμιμο αλλά όχι ηθικό, μπορεί να ανεχθεί έναν πολιτευτή, όπως ο Ν. Μηταράκης, ο οποίος δηλώνει εισοδήματα, περίπου 9.000 ευρώ(!), εισπράττει επιστροφή φόρου 4.500 ευρώ(!), ενώ τα έξοδα που δηλώνει ο ίδιος είναι περισσότερα από τις αποδοχές του κατά το 2010;

Τρία κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών στη Θράκη.

cf64b2062ef4ee61.jpg
Οι Περιφέρειες έχουν χρονικό περιθώριο μιας εβδομάδας για να απαντήσουν και να προτείνουν χώρους για τη δημιουργία των κέντρων.
 
Μεταξύ των περιφερειών της χώρας στις οποίες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προτίθεται να κατασκευάσει και να λειτουργήσει τρία κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών, περιλαμβάνεται η περιφέρεια Αν. Μακεδονίας- Θράκης.

 Σε σύσκεψη που έγινε εχθές το μεσημέρι, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, γνωστοποίησε πως το υπουργείο προτίθεται να προωθήσει πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τη νομοθέτηση κατασκευής τριών κέντρων σε κάθε μια από τις 9 περιφέρειες της ηπειρωτικής χώρας, η οποία θα τεθεί προς έγκριση στο υπουργικό συμβούλιο πριν από τις εκλογές.

Παρουσιάζοντας τον κυβερνητικό σχεδιασμό στους περιφερειάρχες και τους προέδρους των Ενώσεων Περιφερειών Ελλάδας και των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων γνωστοποίησε πως οι Περιφέρειες έχουν χρονικό περιθώριο μιας εβδομάδας για να απαντήσουν και να προτείνουν χώρους για τη δημιουργία των κέντρων, διαφορετικά το υπουργείο, σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα επιλέξει τους κατάλληλους χώρους.

Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 11-13 Μαΐου 2012 Σαμοθράκη

Το ΚΠΕ Παρανεστίου και το ΚΠΕ Σουφλίου στο πλαίσιο υλοποίησης του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση  της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) συνδιοργανώνουν εργαστήριο  – σεμινάριο με θέμα «Αειφορική Διαχείριση – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» και σε συνεργασία με και τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Π/θμιας  και Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Έβρου.

 
Το σεμινάριο-εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στη Σαμοθράκη,  από την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 και ώρα 17:00 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και ώρα 14:30. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο νησί της Σαμοθράκης καθώς και 20 εκπαιδευτικοί από τον υπόλοιπο νομό Έβρου.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να στείλουν αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου του 2012 στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων  και στη συνέχεια οι Υπεύθυνοι θα κοινοποιήσουν τις αιτήσεις στο ΚΠΕ Παρανεστίου και στο ΚΠΕ Σουφλίου μέχρι την Τρίτη 3 Απριλίου του 2012.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ 


ΛΑΘΟΣ ΛΥΣΗ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Όσοι έχετε ξαναλάβει αυτό το μήνυμα, ξαναδιαβάστε το και ξαναστείλετέ το! Έχετε προωθήσει μια τραγική παραπληροφόρηση που δεν βοηθάει κανέναν (εκτός από τους δημοκρατικούς δικτάτορες μας) !

Tι παίρνουν οι βουλευτές..και τι πρέπει να τους δώσουμε εμείς:

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ!
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!!
6. Δικαιούνται 104