Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Goodbye Άννα...

Οι μαθητές που δεν μούντζωσαν τους επισήμους στην παρέλαση στα Γιάννενα θα μείνουν μετεξεταστέοι και θα δώσουν εξετάσεις στο φασκέλωμα

  Η υπουργός Παιδείας της χούντας, Άννα Διαμαντοπούλου, παραδέχτηκε πως ήταν λανθασμένη η αντίδρασή της στις μούντζες των μαθητών στους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης στα Γιάννενα. Η κυρία Διαμαντοπούλου ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε πως οι μαθητές θα έπρεπε να κάνουν και κωλοδάχτυλα στους επισήμους, ενώ πρόσθεσε πως, αν ήταν αυτή στη θέση τους, θα έπιανε και τον καβάλο της.

Η Άννα Διαμαντοπούλου είχε ζητήσει την τιμωρία των μαθητών που μούντζωσαν τους επίσημους αλλά τώρα δηλώνει πως θα ζητήσει να παρασημοφορηθούν όλοι οι μαθητές που μούντζωσαν, ενώ θα περάσουν στο Πανεπιστήμιο χωρίς εξετάσεις και θα πάρουν υποτροφία για μεταπτυχιακά στο Χάρβαρντ.

Πιο πολλές δόσεις για το τέλος ακινήτων

Ο προϊστάμενος της κάθε ΔΟΥ θα μπορεί να αποφασίζει είτε την καταβολή του τέλους σε περισσότερες από τις προβλεπόμενες δόσεις είτε τον περιορισμό του προκειμένου ο φορολογούμενος να μπορεί να ανταποκριθεί στην καταβολή του, σύμφωνα με νέα εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου.

Διαβάστε την εγκύκλιο

Εφημερίδα Βήμα