Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Ώρα πληρωμών για συνδεδεμένες σε ζαχαρότευτλα και βαμβάκι

Xρήμα σε τευτλοκαλλιεργητές και βαμβακοπαραγωγούς φέρνει ο Μάρτης, 
αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Agronews, την Παρασκευή 2 του μήνα θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων με τα ποσά της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τα τεύτλα και τη Δευτέρα 5 Μαρτίου με τα ποσά της συνδεδεμένης στο βαμβάκι.

 Tο ποσό για τη συνδεδεμένη στα ζαχαρότευτλα ανέρχεται κοντά στα 32 ευρώ το στρέμμα και για το βαμβάκι στα 70 ευρώ το στρέμμα.

Συναντήσεις βουλευτών και αυτοδιοικητικών του Έβρου με Κουτρουμάνη και Οικονόμου για ΙΚΑ και ΔΟΥ

Με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Κουτρουμάνη, συναντώνται στις 12 το μεσημέρι, στην Αθήνα, βουλευτές και αυτοδιοικητικοί του Έβρου, που ζητούν να μην εφαρμοστεί η απόφαση κατάργησης υπηρεσιών του Ι. Κ. Α. στο νομό. Αμέσως μετά έχει προγραμματιστεί συνάντηση και με τον υφυπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, για το θέμα των καταργήσεων των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών, για τις οποίες επίσης υπάρχουν έντονες αντιδράσεις των βουλευτών, των αυτοδιοικητικών και των φορέων του νομού.

Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου-ερτ

26.000 ευρώ για υπερωρίες πληρώνει ο Δήμος Σουφλίου


Η οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα δεν «ακούμπησε» ακόμα τους αρμόδιους του Δήμου Σουφλίου ! 
Με την ανεργία στο ζενίθ,  την οικονομική δραστηριότητα στο ναδίρ, κάποιοι εγκρίνουν υπερωρίες για τοποθετήσεις χριστουγεννιάτικου διακόσμου.
Είναι πρόκληση προς τους δημότες - οι οποίοι κάνουν φοβερές οικονομίες στις οικογενειακές τους δαπάνες  - να πληρώνονται υπερωρίες για Τήρηση πρακτικών συνεδριάσεων δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου

Τόσο δύσκολο είναι να δοθούν ρεπό στους εργαζόμενους αντί υπερωρίες ?
Η μήπως, και ο Δήμος Σουφλίου είναι της άποψης : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !