Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Χίλια ευρώ για μπαλόνια και εορτασμούς που έγιναν ....πού ;

Μπαλόνια με ήλιο και διάφορες άλλες δαπάνες για Χριστουγεννιάτικους εορτασμούς που έλαβαν χώρα πού συγκεκριμένα ;
Ο Δήμος δεν πραγματοποίησε καμιά εορταστική εκδήλωση , ούτε είδαμε πουθενά τοποθετημένα μπαλόνια με ήλιο .
Που τοποθετήθηκαν και πού γιόρτασαν Χριστούγεννα

Καρναβάλι στις Φέρες την καθαρά Δευτέρα

Την Καθαρά Δευτέρα 27-2-2012 και ώρα 12:00 το μεσημέρι όλοι οι δρόμοι της περιοχής μας οδηγούν στις Φέρες για την Καρναβαλική παρέλαση!
Η παραδοσιακή Γκαμήλα, οι σύλλογοι της περιοχής , οι μασκαράδες μαθητές, οι καρναβαλιστές με τα άρματά τους σας περιμένουν να διασκεδάσετε και να χορέψετε μαζί τους. Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει το κρέμασμα του Καρνάβαλου και η παραδοσιακή φασολάδα για όλους τους παρευρισκόμενους.
Σας περιμένουμε!!

Τι γίνεται με τον τομέα της ύδρευσης στο Σουφλί

Για πολλοστή φορά από χθες το βράδυ το Σουφλί έχει πρόβλημα με το νερό . Κομμένο και πάλι σε σπίτια και καταστήματα για πολλοστή φορά . Τι γίνεται στον τομέα της ύδρευσης ; Δεν υπάρχουν υπάλληλοι να ελέγχουν το υδραγωγείο ; δεν υπάρχουν άνθρωποι να συντηρούν και να επιβλέπουν τα μηχανήματα , τις αντλίες , τις ασφάλειες ; Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν αυτή η κατάσταση . Όταν συνέβαινε θα λυνόταν το πρόβλημα σχετικά σύντομα , ή θα υπήρχε κάποια βλάβη κάπου και θα υπήρχε ενημέρωση στον κόσμο ή αν γινόταν συντήρηση θα ήταν προγραμματισμένη και πάλι οι δημότες θα ενημερώνονταν έγκαιρα . Αυτή η κατάσταση δεν έχει προηγούμενο σχεδόν κάθε βδομάδα να υπάρχει πρόβλημα με την υδροδότηση και να μη λύνεται γρήγορα . Τι συμβαίνει επιτέλους κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου ;
Έχει βαλθεί η κυβέρνηση να πούμε το νερό , νεράκι κι εσείς το ίδιο ;