Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;

Έρευνα στο Δήμο Θερμαϊκού από τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος


Μεγάλη απάτη αποκαλύπτεται στο Δήμο Θερμαϊκού  για τη μαύρη εργασία. 
Η καλοστημένη μαύρη επιχείρηση έχει προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ενώ στο στάδιο του ελέγχου μπήκε  το “τμήμα των εσωτερικών υποθέσεων” καθώς και  το “τμήμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος”.
  Ήδη  ξεκίνησε ο έλεγχος όλων των σχετικών εγγράφων, αλλά και των περιουσιακών στοιχείων τριών πρωτοκλασσάτων στελεχών της δημοτικής αρχής. 

Το Καστελόριζο επιστρέφει στη Δραχμή ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Κράτος

Η Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο (κόκκινο φρούριο), αποτελεί το νοτιανατολικότερο άκρο της Ευρώπης. Απέχει μόλις 2 ναυτικά μίλια από τις τουρκικές ακτές και οι 450 κάτοικοί της (μαζί και οι στρατιώτες) νιώθουν καθημερινά την «καυτή ανάσα» της γείτονας από πάνω τους.
Την ώρα, δε, που η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο, εν μέσω έντονων αντιδράσεων κοινωνίας και εργαζομένων, ώστε η χώρα μας να παραμείνει πάση θυσία στο ευρώ, στο Καστελόριζο, το «νησί του μνημονίου», προσωνύμιο από τότε που ο τέως πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου πριν σχεδόν 22 μήνες ανακοίνωσε από το νησί την ένταξη της Ελλάδας στο πρώτο μνημόνιο, ετοιμάζεται να υψώσει σημαία ανεξαρτησίας και να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε η Ελλάδα: Στη δραχμή!!!

Σε ποιον βαρά παλαμάκια ο Κυριάκος;

 Το είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και επικεφαλής της παράταξης στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, στο ΒΗΜΑfm: «Τον άνθρωπο αυτό μας τον φέρανε, ήταν από τη Νέα Δημοκρατία».
Όπου «άνθρωπος», ο αρχινονός της «μαφίας του Λευκού Πύργου», υποφήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας του ΛΑΟΣ και του Κυριάκου, νονός του Εφραίμ, προφυλακισμένος, ο Μάρκος Καραμπέρης.

Ρεκόρ λαθροξυλείας στη Ροδόπη

Περισσότερα από 60 άτομα συνελήφθηκαν από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα

"Κόβουν για να ζεσταθούν και όχι να πουλήσουν," δηλώνει ο διευθυντής Δασών


Περίπου 60 με 70 άτομα έχουν συλλάβει και παραπέμψει αρμοδίως οι υπάλληλοι του δασαρχείου Ροδόπης, από τον Οκτώβριο έως και σήμερα, για παράνομη υλοτομία. Το φετινό χειμώνα παρατηρείται ρεκόρ στις συλλήψεις. Υπάρχουν, κάθε μέρα δύο-τρία άτομα που κόβουν ξύλα παράνομα για να ζεσταθούν, συλλαμβάνονται και παραπέμπονται στη δικαιοσύνη. Τη θλιβερή αυτή διαπίστωση έκανε ο διευθυντής δασών της Ροδόπης Βασίλης Ντίνας, μιλώντας για ραγδαία η αύξηση της παράνομης υλοτομίας. 

Αυτοπεποίθηση: Τώρα που μας λείπει

Διανύουμε την χειρότερη εποχή του χρόνου.
Ναι, γκρινιάζουμε.
Και γιατί να μην γκρινιάξουμε;
Η οικονομική μας κατάσταση είναι χάλια.
Ο καιρός είναι χάλια.
Έχουμε παχύνει.
Και εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου είμαστε μόνοι και έρημοι.
Το ότι δεν έχουμε λεφτά το είπαμε; 
Να το τονίσουμε.
Εν ολίγοις η αυτοπεποίθησή μας έχει πέσει στο πάτωμα –με αυτή την ψυχολογία όμως δεν πάμε πουθενά.

«Η πραγματική αυτοπεποίθηση είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου –μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό σου και προς του άλλους. Είναι σημαντικός παράγοντας στις σχέσεις, στην δουλειά, στην υγεία», λέει η κ. Άρτεμις Αντωνίου, σύμβουλος ψυχολόγος και συνθετική θεραπεύτρια.

ΚΑΠΗ & Ένωση Επαγγελματιών Σουφλίου Έκοψαν πίτα για καλύτερη χρονιά !

Δύο διαφορετικές εκδηλώσεις , δυο διαφορετικοί φορείς , ένας σκοπός . Η διασκέδαση , η φυγή από τα προβλήματα , οι ευχές για καλύτερο αύριο . Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου έκοψαν την πίτα για το 2012 με τα μέλη τους  , σε ξεχωριστούς χώρους το ΚΑΠΗ  Σουφλίου και η Ένωση Επαγγελματιών , Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και περιφέρειας . Πολλά μέλη  και των δύο φορέων αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις τους , ξέφυγαν από την καθημερινότητα και διασκέδασαν .Στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ βράβευσαν το μεγαλύτερο μέλος τους , ενώ ο Δήμαρχος κ. Ε. Πουλιλιός ανακοίνωσε τη συνεργασία Δήμου , Στρατού και Εκκλησίας ώστε να βοηθηθούν με τρόφιμα οικογένειες που έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη , ειδικά αυτή τη δύσκολη χρονική και οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα . Στην εκδήλωση της Ένωσης Επαγγελματιών παραβρέθηκαν πρόεδροι από τα Σωματεία Ορεστιάδας , Τυχερού και Αλεξανδρούπολης ενώ το Δ.Σ της Ένωσης Σουφλίου τίμησε για την προσφορά του , των επί σειρά ετών πρόεδρο κύριο Δημήτριο Μαμούγκα . Τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Ταξίαρχος , Διοικητής της 50 Μ/ΤΑΞ κ. Παναγιώτης Φαραντάτος .

ΚΑΠΗ Δ.Σουφλίου