Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Άλλο ο μονός κι άλλο ο διπλός μισθός. . .

Άλλο ο μονός κι άλλο ο διπλός μισθός. . .
Ζήτημα προέκυψε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, σχετικά με τις αποζημιώσεις προέδρων νομικών προσώπων.

Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζήτησαν να ενημερωθούν για το ύψος των ποσών των αποζημιώσεων που καταβάλλονται κάτι που είναι και λογικό και επιθυμητό, καθώς οι δημότες πρέπει να ξέρουν.

Αθωώθηκε από τον Άρειο Πάγο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης!

Επανέρχεται στη θέση του περιφερειάρχη!
Δάκρυσε και τραγούδησε μόλις έμαθε την απόφαση!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρειος Πάγος αθωώνει  τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο είχε καταδικαστεί από το Εφετείο σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος, επειδή μείωσε πρόστιμα ύψους 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, που είχαν επιβληθεί σε πρατηριούχο για νόθευση υγρών καυσίμων.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε κάνει αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του εφετείου στον Άρειο Πάγο. Σύμφωνα με νομικούς από τη στιγμή που αθωώνετα παύει να ισχύει η απόφαση της αργίας που του επιβλήθηκε από τον Ε.Σώκο.

Τέλος Μαΐου ολοκληρώνεται η αποκατάσταση των καμένων.

Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει πρόγραμμα αναδάσωσης.
Μέχρι τέλος Μαΐου αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης των καμένων εκτάσεων στον Έβρο, ενώ τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει πρόγραμμα αναδάσωσης σε συγκεκριμένες περιοχές που θα βγουν μέσα από μια σωστή μελέτη και έρευνα του θέματος αναδάσωσης στα Δασαρχεία του Έβρου.

Σουφλί : Αναβολή εκδηλώσεων λόγω κακοκαιρίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Λόγω των εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών με τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Τρύφωνα που είχαν προγραμματισθεί για την 1η Φεβρουαρίου 2012 αναβάλλονται για νεώτερη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.