Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κεντρικού Έβρου «Η ΚΥΨΕΛΗ»  και το ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ διοργανώνουν σεμινάριο για τους μελισσοκόμους του Νομού Έβρου. 
 
Το σεμινάριο με θέμα: Μελισσοκομικές πρακτικές κατά τη διάρκεια του έτους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 9.30΄ στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ (πρώην ΕΙΝ - Μαθητική Εστία).  
 
Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι η Δρ. Γεωπόνος κ. Σοφία Γούναρη Ερευνήτρια του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών Αθηνών του ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε και πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας.
 Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: 2554024383 στο ΚΠΕ και 6977573859 Πασχάλη Χριστοδούλου


Χρηστούδης έφυγε, Μπαχαρίδης ανέλαβε στο Σουφλί

Εξελίξεις σημειώθηκαν στον Εβρο Σουφλίου, με τον Χρήστο Χρηστούδη να παραιτείται από τον πάγκο και τον Νίκο Μπαχαρίδη να επιλέγεται ως ο διάδοχός του.

Ο Χρηστούδης υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή, καθώς υπήρχαν εκατέρωθεν διαφωνίες με την διοίκηση, ενώ η ομάδα δεν παρουσίαζε το καλό πρόσωπο που όλοι περίμεναν. Στον Έβρο δεν καθυστέρησαν καθόλου και προχώρησαν στην πρόσληψη του Νίκου Μπαχαρίδη, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από τη Νέα Χιλή.

Σε πέντε μήνες ο φράκτης στον Έβρο

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του τεχνητού αποτρεπτικού εμποδίου (φράκτης) στον Έβρο, μεταξύ της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και της αναδόχου για την εκτέλεση του έργου εταιρείας «ΔΑΓΡΕΣ ΑΤΕ».
Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης προβλέπεται το έργο να ολοκληρωθεί εντός πέντε μηνών.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, δήλωσε ότι "η σημερινή υπογραφή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που υποστήριξαν ότι το έργο αυτό δεν θα ξεκινήσει ποτέ".

Σύλληψη διακινητή λαθρομεταναστών στο Σουφλί

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου προχώρησαν στη σύλληψη ενός 31χρονου Έλληνα μαζί με αξιωματούχους της FRONTEX στο 63ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας.
Εφτά λαθρομετανάστες -4 από το Ιράν και 3 από το Ιράκ- είχε κρύψει στο αυτοκίνητό του ο 31χρονος τους οποίους σκόπευε να φέρει στην Αθήνα.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το Ι.Χ. και ένα κινητό τηλέφωνο. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης
Πηγή: now24.gr

Α.Σ.Α Έβρος volleyΧωρίς γιατρό το Τυχερό!

Το ονόμασαν Πολυιατρείο,το είπαν Πολυδύναμο ....κατάντησε αδύναμο- αδειανό Ιατρείο!!
Αναγνώστης
Χωρίς Γιατρό είναι λόγω της άδειας του μοναδικού Γιατρού το Τυχερό,με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι ηλικιωμένοι κυρίως κάτοικοι της δημοτικής ενότητας , οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στο Κ.Υ Σουφλίου για μια απλή συνταγογράφηση.
Είναι απαράδεκτο να υποβαθμίζεται και άλλο η υπηρεσία  πρωτοβάθμιας υγείας σε μία περιοχή,και όλα αυτά στην περίοδο που το Τυχερό βρίσκεται στον "Καλλικρατικό" Δήμο Σουφλίου με Δήμαρχο τον Ευάγγελο Πουλιλιό.
Μια ακόμη υποβάθμιση παροχης υπηρεσιών από την Δημοτική αρχή του νέου Δήμου Σουφλίου;
Ο "επισκέπτης" αντιδήμαρχος Τυχερού είναι απλός θεατής;