Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Ο Βενιζέλος σκέφτεται να αποχωρήσει απο την πολιτική

ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Απογοητευμένος από την εξέλιξη με τον κομματάρχη του Χρ. Παπαχατζή εμφανίστηκε σήμερα σε σύσκεψη με τους στενούς συνεργάτες του Ε. Βενιζέλος. 
 Ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε καταβεβλημένος και εμφανώς στενοχωρημένος, λέγοντας ότι δεν φανταζόταν ποτέ μια τέτοια εξέλιξη και ότι «δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα»! 

Αλεξανδρούπολη – Έβρος και πετρέλαιο θέρμανσης!!!

Αξιότιμοι κύριοι
Εσείς που κυβερνάτε αυτό τον τιμημένο τόπο από το Ορμένιο ως την Γαύδο και από το Καστελλόριζο μέχρι τους Οθωνούς…
Εσείς που είστε οι αντιπρόσωποι του Νομού Έβρου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο…
Εσείς που είστε οι «θεσμικοί» άρχοντες του τόπου…
Ο χειμώνας φέτος είναι βαρύς και στην Αλεξανδρούπολη αλλά και σε όλο το Νομό επικρατούν συνθήκες «πολικές» με θερμοκρασίες υπό του μηδενός και σε χρονική διάρκεια από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Μάρτιο (τουλάχιστον).
Ο Αλεξανδρουπολίτης και ο Εβρίτης δεν είναι δυνατόν να πληρώνει 1.000 ΕΥΡΩ τον τόνο το πετρέλαιο, στην ίδια τιμή με τον Αθηναίο και τον Κρητικό αφού καταναλώνει υπερπολλαπλάσιες ποσότητες από αυτούς.

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες του Έβρου
Έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις δηλώνουν οι αγρότες του Έβρου, ύστερα από τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων Έβρου η «Ένωση» στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Ορεστιάδας τη Δευτέρα 16/1, με αφορμή την πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 8/1 στη Λάρισα.

Οι αγρότες του Έβρου θα πραγματοποιήσουν αρχικά στις 24/1 στα γραφεία του ΕΛ.Γ.Α. στην Αλεξανδρούπολη συμβολική κατάληψη στις 09:00 το πρωί, στις 31/1 συμβολική κατάληψη στο κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Ορεστιάδα, ενώ αναμένεται ανάλογη κινητοποίηση να πραγματοποιηθεί και στο κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας και στο Σουφλί.

Κρόκος Κοζάνης: Αφροδισιακός - Αντικαρκινικός - Ελληνικός

Στην Κοζάνη εδώ και αιώνες παράγεται το κόκκινο χρυσάφι της Ελλάδας, το καλύτερο σαφράν του κόσμου. 
Μελέτες παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίων, το φέρνουν... στην πρώτη θέση αποδίδοντας στον κρόκο ή σαφράν ιδιότητες που θα ζήλευαν τα ακριβότερα φαρμακευτικά σκευάσματα παγκοσμίως.

Αντικαρκινικές αντιοξειδωτικές και αφροδισιακές ιδιότητες - αντιφλεγμονώδες.

Αντιθρομβωτικό και αγγειοδιασταλτικό.
Φυσικό Αντικαταθλιπτικό.
Βελτιωτικό μνήμης.
Μειώνει τη χοληστερίνη και βελτιώνει παθήσεις του στομάχου.

Αμηχανία στο ΛΑ.Ο.Σ. από τη σύλληψη Καραμπέρη, που δεν είναι μουσαντένια

Εγκέφαλος της μαφίας της Θεσσαλονίκης, 47 μέλη της οποίας συνελήφθησαν σήμερα θεωρείται ο Μάρκος Καραμπέρης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δημοσιογραφικές πληροφορίες . Γνωστός από την υπόθεση Κουκοβίνου - Βατοπεδίου, (θυμάστε το περίφημο βίντεο, και την ιστορική ατάκα περί "μουσαντένιας" μήνυσης) ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, στον συνδυασμό Βελόπουλο.

Οι δηλώσεις μετάθεσης ευθυνών για τις πλημμύρες στον Έβρο προκαλούν

ΕΠΙΘΕΣΗ Γ. ΠΑΥΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜ-Θ


Κάνει λόγο για πολλές συσκέψεις, λίγη δουλειά, αργές κινήσεις…

 
Οι δηλώσεις μετάθεσης ευθυνών για τις πλημμύρες στον Έβρο προκαλούν, αναφέρει σε ανακοίνωσή του με την οποία επιτίθεται στη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκε το θέμα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση» Γιώργος Παυλίδης. 
Μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Η διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά την αποκάλυψη της αλήθειας και τις ευθύνες που φέρει για την επί  πολλούς μήνες αδράνεια μπροστά στους ορατούς κινδύνους από πλημμύρες στον Έβρο,  που επισημάναμε στα πλαίσια του θεσμικού μας ρόλου, καταφεύγει σε προληπτική αποποίηση ευθυνών.

Χρόνια πολλά Θανάση !