Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Στέλεχος της ΕΡΤ3 σε εγκληματικό κύκλωμα!

Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων και σύμβουλος διεύθυνσης της ΕΤ3 από τα τέλη Νοεμβρίου 2011 βρίσκεται σε καθεστώς εφεδρείας, είχε ισχυρές διασυνδέσεις στον τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης και θεωρείτο πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας. 
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Γιώργος Φερέτης κατηγορείται για συνέργια σε τοκογλυφία και φέρεται να δάνειζε ποσά με υψηλούς τόκους. 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία,47 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων ο  κ.  Χρήστος Παπαχατζής, επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης, ένας εφοριακός υπάλληλος, δύο τραπεζικά στελέχη και ένα πρώην τραπεζικό στέλεχος, ένας τραπεζικός υπάλληλος, δύο δικηγόροι, ένας εν ενεργεία αστυνομικός, ένας απότακτος, καθώς και ένας υπάλληλος Π.Α.Ε.
http://www.newsbomb.g

Αναφορά προς το τμήμα τροχαίας Αλεξανδρούπολης

Μια αναφορά προς το τμήμα τροχαίας Αλεξ/πολης:  χθες 16/01/12 και ώρα 20:00μ.μ επί της λεωφ. Δημοκρατίας και συγκεκριμένα έξω από τον α' παιδικό σταθμό Αλεξ/πολης διαπίστωσα με... μεγάλη μου έκπληξη ότι ήμουν ο ''μοναδικος'' παραβάτης για παράνομη στάθμευση (σ' ένα σημείο που πραγματικά δεν εμπόδιζε το ι.χ.) ανάμεσα σε μια σειρά αμέτρητων ι.χ. που ήταν σταθμευμένα επι ολης της λεωφ.Δημοκρατίας και πολλά απ΄αυτα κυριολεκτικά καβαλημενα πάνω σε πεζοδρόμια με την διάφορα όμως ότι είχαν αριθμό κυκλοφορίας που δήλωνε Έβρο ..Αυτοί δεν ήταν παραβάτες κύρια όργανα της τάξης? Ενώ εγώ επειδή είχα αρ.Κυκλοφορίας νομού Ευβοίας ήμουνα ο μοναδικός παραβάτης και έπρεπε να τιμωρηθώ, ε?

Πανάκριβη η Βουλγαρία για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

 alexpolisonline

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στα τουριστικά γραφεία της πόλης μας, μπορεί κάποιος να βρει αρκετές επιλογές για εκδρομές στη Βουλγαρία σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Συγκεκριμένα μια διήμερη εκδρομή σε πόλη ή χιονοδρομικό κέντρο της γειτονικής χώρας που περιλαμβάνει μεταφορές, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, διατροφή, δωρεάν χρήση πισίνας, σάουνας, γυμναστηρίου κλπ, κυμαίνεται από... 65 έως 100 ευρώ, ενώ οι αντίστοιχες τριήμερες εκδρομές κοστίζουν από 100 έως 150 ευρώ ανά άτομο.

Οι τιμές όμως αυτές φαίνεται πως δεν ισχύουν για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ο οποίος πλήρωσε σε τουριστικό γραφείο της πόλης, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαμπάκη που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, 4.384 ευρώ για μετάβαση και διανυκτέρευση αντιπροσωπείας του Δήμου στο Dimitrovgrad της Βουλγαρίας, που μετέβη στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2011, στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας του έργου "Διαποίκιλση των τουριστικών υποδομών και προϊόντων στη διασυνοριακή περιοχή - Διεθνές Κέντρο Κυνολογίας και Διασκέδασης Maritsa - Dimitrovgrad (CYNOLOGY CENTER)".

Η εκτροφή μεταξοσκώληκα κρύβει… φλέβα χρυσού

Καθαρό εισόδημα 15.000 ευρώ μπορεί να εξασφαλίσει, μέσα σε 2 μήνες, μία οικογένεια που θα ασχοληθεί με την εκτροφή μεταξοσκώληκα και θα καλλιεργήσει 20 κουτιά με τον
«μεταξένιο» σπόρο.
Η εκτροφή μεταξοσκώληκα κρύβει... φλέβα χρυσού

Οι παραγωγοί μεταξιού χαρακτηρίζουν τη διαδικασία «μαγική» και «θαύμα της φύσης», αφού ένα αβγό μεταξοσκώληκα, μικρό σαν το κεφάλι μιας καρφίτσας, θα μεταμορφωθεί σε κάμπια που τρώγοντας φύλλα μουριάς θα φτάσει σε μέγεθος τον δείκτη και στη συνέχεια θα εκκρίνει από τους δύο μεταξογόνους αδένες του το μετάξι, μέσα στο οποίο θα τυλιχθεί φτιάχνοντας το πολύτιμο κουκούλι.
Κάθε κουκούλι κρύβει μέσα του κοντά στα 2.000 μέτρα μεταξωτής κλωστής.

«Θα κάνουμε μειώσεις στις τιμές των νέων φωτοβολταϊκών»

Μειώσεις στις εγγυημένες τιμές αγοράς της ενέργειας που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά συστήματα, προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου από το βήμα της Βουλής απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Αθανασίας Μερεντίτη.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος επεσήμανε ότι «οι τιμές είναι υψηλές και πρέπει να υπάρξει διόρθωση», σημειώνοντας ότι οι μειώσεις θα είναι λελογισμένες και θα αποφασιστούν κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους φορείς.