Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Δημοτική τηλεόραση Ορεστιάδας ως εργαλείο προπαγάνδας


 Λευτέρης Χαμαλίδης
Η μετάδοση των αποσπασμάτων από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 12-3-2012, που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων της επόμενης μέρας, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της αγανάκτησης μας.
Την αναγκαιότητα της επαναφοράς των ζωντανών μεταδόσεων του δημοτικού συμβουλίου, την υπερτονίζουμε σε κάθε συνεδρίαση.
Την απαράδεκτη όμως αντιμετώπιση και τη χυδαία προπαγάνδα που επιβάλλει αυτή η δημοτική αρχή, σ' ένα μέσο που το πληρώνουν όλοι οι δημότες, δε θα την ανεχτούμε άλλο.
Η δημοτική τηλεόραση δεν έχει δημοσιοποιήσει κανένα δελτίου τύπου της δημοτικής μας παράταξης και δεν επιδίωξε ποτέ να ζητήσει δηλώσεις μας σε θέματα που αναδεικνύουμε, παρά μόνο για τις ευχές των εορτών.
Η προπαγάνδα που ασκείται από την επιλεκτική μετάδοση των αποσπασμάτων του δημοτικού συμβουλίου είναι πλέον ανυπόφορη.
Από δω κι εφεξής δηλώνω ότι δεν επιθυμώ να μεταδίδεται καμιά δήλωση μου, κανένα απόσπασμα από τις τοποθετήσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο.
Ας δοθεί η δυνατότητα να χορτάσουν οι τηλεθεατές της τοπικής τηλεόρασης το δήμαρχο και τους συγκεκριμένους συμβούλους, που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το γυαλί.
Εγώ προσωπικά πλέον ντρέπομαι για την τηλεόραση που έχουμε η οποία λειτουργεί υπό τις οδηγίες και επιλογές του δημάρχου Ορεστιάδας κ. Μουζά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: