Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Γκάφα ολικής από πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Μία από τις μεγαλύτερες γκάφες έκανε πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Έβρου.
Ο πρόεδρος μάλλον μίλησε παραπάνω απ’ ότι έπρεπε και αποκάλυψε ότι «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται».
Ο γκαφατζής πρόεδρος είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου Γιάννης Καλιούνης ο οποίος σε προθάλαμο του Δημαρχείου συνομιλούσε με κάποιον γνωστό του και προσπαθούσε να του εξηγήσει με ποιον είχε ραντεβού ο Δήμαρχος. Αφού ο γνωστός του δεν καταλάβαινε του είπε σε μία φάση, ότι αυτός που είναι μέσα το ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ.

Η Τσαλιγοπούλου στο Διδυμότειχο


Με καινούργια τραγούδια στις αποσκευές αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της ξεκίνησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου εδώ κι ένα χρόνο την περιοδεία της.Στο πρόγραμμα της συναυλίας παρουσιάζει τα τραγούδια που έγραψε πρόσφατα η ίδια και κυκλοφόρησαν στο cd “Tα-ρι-ρα” πλαισιώνοντας τα με δυνατές στιγμές από το προσωπικό της ρεπερτόριο σε νέες διαφορετικές εκτελέσεις που ανανεώνουν κομμάτια που έχουν αγαπηθεί πολύ, δημιουργώντας μια σπουδαία παράσταση.
Έχοντας καθιερωθεί ως μια σημαντική ερμηνεύτρια με πολύ δυνατές ερμηνείες τόσο σε παραδοσιακά τραγούδια όσο και σε πιο σύγχρονα κομμάτια, η Ελένη Τσαλιγοπούλου παρουσίασε φέτος τα πρώτα δικά της τραγούδια, σε μουσική που έγραψε η ίδια και στίχους που της χάρισαν οι φίλοι της, εξέχοντα μέλη της ελληνικής μουσικής: Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Παύλος Παυλίδης, Νίκος Ζούδιαρης, Θοδωρής Γκόνης, Νίκος Μωραίτης, Vassilikos, Φοίβος Δεληβοριάς.
Το αποτέλεσμα καταγράφηκε στο album «Ταρίρα» που ξάφνιασε ευχάριστα με την δροσιά και τις μουσικές του ιδέες.
Μαζί της παίζουν οι ξεχωριστοί μουσικοί και φίλοι της:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου- κιθάρες
Βαγγέλης Καλαμάρας- τύμπανα
Άριστείδης Χατζησταύρου -κιθάρες
Χάρης Κελλάρης- μπάσο

Η Τσαλιγοπούλου στο Διδυμότειχο στο ΠΛΑΤΕΙΑ LIVE STAGE.Το Σάββατο 07/01/12 Έναρξη 22:30 


http://didymoteicho.net

Πλήρωσε 1 ευρώ για να πάρει το σήμα του αυτοκινήτου του


Αδυνατούσε όπως και πολλοί άλλοι να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας

Κάτοικος της Πάτρας, ο Απόστολος Ζέρβας, καθώς... αδυνατούσε όπως και πολλοί άλλοι να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, έστειλε αίτηση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και πλήρωσε, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας του.

Η ιστοσελίδα dete.gr, παραθέτει όλη την επιστολή και τους λόγους που τον οδήγησαν να απευθυνθεί στον Προϊστάμενο του Ταμείου και να καταθέσει 1 ευρώ για το σήμα του αυτοκινήτου του: