Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΣΤΟ Δ.ΚΟΛΙΟ ΤΩΝ κ.κ. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ - ΛΑΜΠΑΚΗ


  ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΉΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ


LAMP_LASK1Πατήστε εδώ και ακούστε....


http://soundcloud.com/info-1860-4/laskarakis-lampakis-23-12-11

«Πνιγμένα» στους τόκους ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Τα κόμματα, ειδικά τα δύο μεγαλύτερα, δεν είναι αντίθετα στην αλλαγή του τρόπου χρηματοδότησης. Ωστόσο, είναι εγκλωβισμένα στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει το προηγούμενο «μοντέλο» διαχείρισης.Έτσι σήμερα, σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», πληρώνουν τοκοχρεολύσια, που στην περίπτωση της Ν. Δ. ξεπερνούν τις δαπάνες της, ενώ από την άλλη και η Αγροτική Τράπεζα, εξ αιτίας και της Blackrock, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει την πρακτική της ενεχυρίασης της μελλοντικής κρατικής χρηματοδότησης.
Αυτή κατ’ αρχήν είναι συνδεδεμένη με εκλογικά ποσοστά που δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν τα ίδια στις επόμενες εκλογές. Μία ενδεχόμενη διάσπαση των κομμάτων εξουσίας θα κάνει τον βίο «αβίωτο» για τα σχήματα που θα κληρονομήσουν τα χρέη. Aυτά υπερδιπλασιάστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια.

"ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ"Ζει στην Αθήνα αλλά η αγάπη του για το νομό Έβρου και γενικότερα για τη Θράκη είναι μεγάλη, άλλωστε ο νομός Έβρου είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης βρίσκεται στην περιοχή για τις ημέρες των γιορτών ενώ παρότρυνε όλους τους Εβρίτες να ταξιδέψουν στο νομό και να ανακαλύψουν τις σπάνιες ομορφιές του.