Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Εκπληκτικό βίντεο που σε ταξιδεύει…

Για αυτά τα παιδιά αξίζει να αγωνιζόμαστε

  Τα Χριστούγεννα ήρθαν… «γεμίστε» χαμόγελα και πάμε μπροστά!!

Εκπληκτικό βίντεο που σε ταξιδεύει… 
Ο Καραγκιόζης  παρέα με παιδικές φατσούλες περνάει τα δικά του μηνύματα!! 

Ευχές από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Άρη Γιαννακίδης για τις ημέρες των Χριστουγέννων

Ευχές !


ΚΑΛΑΝΤΑ


Αποζημίωσεις Περιφερειακών συμβούλων σε ιδρύματα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Ως  μία σημειολογική κίνηση τα μέλη του  Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ αποφάσισαν να διαθέσουν τις αποζημιώσεις τους για την πραγματοποιηθείσα 24η συνεδρίαση του Συλλογικού Οργάνου με αντικείμενο την οικονομική κρίση, όταν αυτές εκκαθαριστούν, σε κοινωνικούς φορείς και συλλόγους με κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Σύμφωνα με τους Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων που εξουσιοδοτήθηκαν μετά από σχετική έρευνα να κάνουν την επιλογή, το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε Ενότητα θα επιμεριστεί ως παρακάτω:  ΠΕ  ΕΒΡΟΥ
Παιδικό Χωριό  SOS  Αλεξανδρούπολης
Νομαρχιακός Σύλλογος ΑΜΕΑ Έβρου –Παράρτημα Ν. Ορεστιάδας
Κέντρο Ημέρας Αυτιστικών Παιδιών Ν Έβρου(Δωρικό Αλεξανδρούπολης)

Περισσότερες από 2.000 οι καταγγελίες για μη καταβολή δώρου

Ποινές μέχρι και έξι μηνών για τους εργοδότες

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι μπορούν να καταγγέλλουν περιστατικά μη καταβολής δώρου στις τοπικές επιθεωρήσεις Εργασίας, ή στην πενταψήφια τηλεφωνική γραμμή 15512 και να προκαλούν την ενεργοποίηση των διαδικασιών ελέγχου από το ΣΕΠΕ. 
Ξεπέρασαν τις 2.000 πανελλαδικά οι καταγγελίες εργαζομένων για μη καταβολή δώρου. Σύμφωνα με τον ειδικό γραμματέα του ΣΕΠΕ, Μιχάλη Χάλαρη, οι καταγγελίες που έχει δεχθεί φέτος το Σώμα Επιθεωρητών αντιστοιχούν σε περίπου 1.500 επιχειρήσεις, αριθμό πενταπλάσιο από πέρσι όπου οι σχετικές καταγγελίες αφορούσαν περί τις 300 επιχειρήσεις.

Τοποθέτηση 40 κάδων ανακύκλωσης στις Φέρες

(στο Σουφλί πότε ? ) 
 Ο Δήμος ΣΟΥΦΛΙΟΥ δεν ανήκει στο σύστημα των Μπλε Κάδων....         http://www.herrco.gr/

Στις 9-12-2011 σαράντα κάδοι για την αποκομιδή  απορριμμάτων που μπορούν να ανακυκλωθούν όπως πλαστικά, χαρτιά, χαρτόνια, αλουμίνια, τενεκεδάκια κλπ  τοποθετήθηκαν σε προεπιλεγμένα σημεία των Φερών. 
Κάδοι ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν σε όλα τα σχολεία των Φερών, ώστε η
ανακύκλωση που μέχρι τώρα ήταν θεωρητικό θέμα για τους μαθητές μας να γίνει ενέργεια προστασίας του περιβάλλοντος. Ειδικό απορριμματοφόρο δύο φορές την εβδομάδα θα περισυλλέγει τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα.