Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Μία ημέρα αποβολή για τον 15χρονο που είχε μουντζώσει τους επισήμους

Την απόφαση έλαβε ο σύλλογος διδασκόντων

Με μία ημέρα αποβολή τιμωρήθηκε ο 15χρονος μαθητής που είχε μουντζώσει τους επισήμους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ο μαθητής από τη Λάρισα είχε γίνει πρωτοσέλιδο θέμα, καθώς ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» με την παλάμη ανοιχτή!

Πήραν φωτιά τζάκια και ξυλόσομπες

Κατά τουλάχιστον 30% αυξημένες οι πωλήσεις ξύλου

Η στροφή στα καυσόξυλα και η αναβίωση της θέρμανσης από τα τζάκια είναι εμφανής. Πολλοί καταναλωτές, ειδικά στην περιφέρεια αλλά και στα αστικά κέντρα, δημιούργησαν μια νέα αγορά.

Όπως αναφέρει ο «Κόσμος του Επενδυτή», οι πωλήσεις ξύλου είναι φέτος αυξημένες κατά 30%, όπως αναφέρουν έμποροι καυσόξυλων που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα ενώ τα ποσοστά στην επαρχία υπερβαίνουν το 70%. Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τους βενζινοπώλες, που αναφέρουν ότι το 40% των πολυκατοικιών που εξυπηρετούσαν χρόνια, φέτος δεν έβαλαν πετρέλαιο είτε έβαλαν ελάχιστο αναμένοντας τις κρύες μέρες.

Μαζέψτε αποδείξεις για να γλυτώσετε πρόστιμα

Καθώς η χρονιά φεύγει, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. - Το “κακό και Ηλίθιο” Κράτος συνεχίζει τις λανθασμένες και αδιέξοδες πολιτικές του, για να μαζέψει μόνο και μόνο χρήματα, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία των πολιτών. Πού πηγαίνουν τα λεφτά που μαζεύει το Κράτος;

Η έκπτωση φόρου για τη συλλογή αποδείξεων καταργήθηκε.
Οι φοροκάρτες ουσιαστικά δεν χρησιμοποιούνται από κανέναν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι καταργήθηκε η υποχρέωση συλλογής αποδείξεων.
Μέχρι το τέλος του χρόνου, έχουμε την τελευταία ευκαιρία να μαζέψουμε «χαρτάκια».
Όχι για να γλιτώσουμε φόρο όπως συνέβη με τη φορολογική δήλωση του 2011 αλλά για να μην πληρώσουμε περισσότερα.

Πέθανε η («ξυπόλυτη ντίβα») Σεζάρια Εβορα...

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή η διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδίστρια Σεζάρια Εβορα. Η «ξυπόλυτη ντίβα», όπως την αποκαλούσαν, είχε υποβληθεί σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στο Παρίσι έπειτα από σοβαρά προβλήματα που παρουσίασε στη στεφανιαία αορτή.
Η Εβορα νοσηλευόταν από την Παρασκευή στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Τον Σεπτέμβριο είχε αποφασίσει να αποσυρθεί, δηλώνοντας ότι...
 αισθανόταν «μεγάλη εξάντληση». Στις 22 Οκτωβρίου είχε επιστρέψει στο νησί Σαν Βινσέντε στο Πράσινο Ακρωτήρι (Κάπο Βέρντε).
Η Σεζάρια Εβορα, η οποία τραγουδούσε ξυπόλυτη για να εκφράσει τη διαμαρτυρία της για τη φτώχεια του λαού της, γεννήθηκε το 1941 στο Πράσινο Ακρωτήρι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Συλλόγου Φίλων Κυνηγών Νομού Έβρου δέχτηκε το πρωί στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου-Μαυρανεζούλη.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Λαμπρίδης και τα μέλη του ενημέρωσαν την κ. Νικολάου για τους σκοπούς, το έργο, τα προβλήματα καθώς και τις δραστηριότητες του συλλόγου και ζήτησαν τη συνεργασία των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας στη δενδροφύτευση που θα κάνουν στην περιοχή των Λουτρών που επλήγη στο παρελθόν από μεγάλη πυρκαγιά.
Η κ. Νικολάου ανέφερε ότι μπορεί το κυνήγι να είναι μια δραστηριότητα με ρίζες στην ελληνική παράδοση, πρέπει όμως να ασκείται με σεβασμό όχι μόνο της ισχύουσας νομοθεσίας, αλλά και της διαχείρισης του περιβάλλοντος καθώς και της διατήρησης της βιολογικής ισορροπίας με τελικό σκοπό την ελαχιστοποίηση των αρνητικών του επιπτώσεων στη φύση.

Να Τί Είσαι, Ανθρωπότητα

Δες αυτό το βίντεο που ετοίμασαν στο Google για τις αναζητήσεις του 2011, μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς ουσιαστικά, πολύ ωραία και συγκινητική, δες:Ωραίο ε; Συγκινητικό, με πολλές δυνατές στιγμές (και λίγη Ελλάδα, βεβαίως), ελπίδα, συναισθήματα.
Δες τώρα τι έψαξε ο κόσμος πραγματικά στο Ίντερνετ το 2011.
Ούτε ένα από τα δέκα πράγματα που έψαξε πιο πολύ ο κόσμος δεν είχε να κάνει με τις εξεγέρσεις στον Αραβικό κόσμο, την οικονομική κρίση, το Occupy Wall Street, τη δολοφονία του Μπιν Λάντεν, ή οποιοδήποτε αληθινά κοσμοϊστορικό γεγονός με εξαίρεση το σεισμό στην Ιαπωνία (στο νούμερο οκτώ), άντε και το θάνατο του Στιβ Τζομπς. Τέσσερις από τις δέκα δημοφιλέστερες αναζητήσεις ήταν: δυο gadgets (το ένα ανύπαρκτο), ένα site κι ένα videogame. Δημοφιλέστερη αναζήτηση στη Γη για το 2011 ήταν αυτό το κοριτσάκι:

Έβγαζε κάθε μέρα μια φωτογραφία για 4,5 χρόνια

Και έφτιαξε ένα απίστευτο βίντεο!..

Όσο απίστευτο και να σας φαίνεται αυτό και όμως είναι αλήθεια! Μια κοπέλα έβγαζε φωτογραφίες κάθε μέρα για 4,5 χρόνια και στο τέλος έφτιαξε ένα απίστευτο βίντεο!.
Με το στυλ της φυσικά να αλλάζει και από μαθήτρια να γίνεται γυναίκα...