Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟ stress.


ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΘΑ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΒΟΗΘΑΕΙ!!!!!!!!!!!
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΕ 100%.... ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.....

ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ 'Η ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ...

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟ stress.Γυμνός ενώπιον της ΕΛ.(Λ)ΑΣ.


Με αφορμή την σύλληψη πολλών νεαρών στα προχθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός στο twitter @menacius μέλος της ομάδας του omnia.tv, θυμήθηκα μια πολύ πρόσφατη ιστορία ενός φίλου βιοπαλαιστή που γνώρισε από μέσα την… φιλοξενία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, της ΓΑ.ΔΑ. δηλαδή.

Ο κύριος Παύλος (δεν αναφέρω το πραγματικό του όνομα), 55 ετών, άνεργος εδώ και καιρό, επιβιώνει κάνοντας δουλειές του ποδαριού. Μερεμέτια, καθάρισμα κήπων, βαψίματα κ.λπ. 200 περίπου ένσημα του λείπουν για να πάρει σύνταξη με «βαρέα και ανθυγιεινά». Ένσημα όμως κανείς δεν του κολλά.  Αξιοπρεπής και εξαιρετικά ήπιος ως χαρακτήρας, στα όρια της ανοησίας μερικές φορές, δεν διεκδικεί απλώς υπομένει. Εξασφαλίζει τον επιούσιο είτε από τα συσσίτια της Εκκλησίας και του Δήμου, είτε από «ένα πιάτο φαί» που του προσφέρουμε όσοι τον γνωρίζουμε.


Πάγκαλος: «Ναι.Τα φάγαμε όλοι μαζί!»

Κυκλοφόρησε και το βιβλίο του με τίτλο «Μαζί τα φάγαμε»…και εδώ που τα λέμε κάποιοι δικαιούνται και πνευματικά δικαίωματα.
Τι γράφει ο κ. Πάγκαλος;


«Η «γιαουρτοφοβία», η «μπουγελοφοβία», η «ντοματοφοβία», η «γιουχοφοβία», η «αυγομελατοφοβία», «καρπαζιφοβία» (σημ.: φόβος της καρπαζιάς) μπορεί να οδηγήσουν κάποιο άτομο (ειδικά πολιτικό ή δημοσιογράφο) σε βαριάς μορφής «ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ-ϊκό ιδεασμό» και «τσιπροφοβία». Όπου ο ασθενής φαντασιώνεται ότι καταδιώκεται και απειλείται –οπουδήποτε– από οπαδούς ενός και μόνο……..συγκεκριμένου αντιπάλου κόμματος»
bankwars