Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Παραίτηση Δέδογλου !

Δέδογλου Σπύρος                                                                                   Σουφλί 29-11-2011
Δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου
Αβδήρων 11
Τυχερό 68003


Θέμα: Παραίτηση από επιτροπή

Προς
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου
κ.Καλιούνη Ιωάννη

Κύριε Πρόεδρε η νέα δημοτική αρχή , κλείνει σε λίγο ένα χρόνο διοίκησης του νέου Δήμου Σουφλίου, που προήλθε από το σχέδιο “Καλλικράτης”
Μετά από όλο αυτό το διάστημα, είναι πλέον φανερές οι προθέσεις και η πολιτική βούληση , για τον τρόπο λειτουργίας του νέου Δήμου.
Αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες της εποχής,για όλο αυτό το διάστημα, περίμενα την ουσιαστική λειτουργία του νέου θεσμού της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στην οποία συμμετέχω.

Στο Διαδίκτυο θα αναρτηθούν τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών

Διαθέσιμα σε όλους για 20 ημέρες

Στις 15 Δεκεμβρίου θα αναρτηθούν για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών. Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Αργύρης τα «πόθεν έσχες» θα παραμείνουν στο Διαδίκτυο, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλοι οι πολίτες, για 20 ημέρες.

Σύμφωνα με Το Βήμα, Οι πρώτες πληροφορίες από την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση των βουλευτών αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν αξιόλογες μεταβολές, παρά την οικονομική κρίση.

Οι Αγανακτισμένοι είναι κομμουνιστές, φασίστες και μ*λάκες


Πάγκαλος: "Κομμουνιστές, φασίστες και μα...... by Miss-Jessy-Lays

Οι Αγανακτισμένοι είναι κομμουνιστές, φασίστες και μ*λάκες. Αυτή ήταν μία ακόμη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου, που προκαλεί και πάλι θύελλα αντιδράσεων!
Το παραπάνω είναι από το γαλλικό «France 5″ που προβλήθηκε στα τέλη Οκτώβρη.