Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

«Στα μέσα του 2012 θα είναι έτοιμος ο φράχτης»

Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποίησε ο Μανώλης Όθωνας

Επίσκεψη στο κέντρο φύλαξης μεταναστών φυλακίου καθώς και στο τμήμα συνοριακής φύλαξης Φερών, πραγματοποίησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, στο πλαίσια της περιοδείας του στον Έβρο για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.

Ο κ. Όθωνας επισκέφθηκε το χερσαίο κομμάτι των Ελληνοτουρκικών συνόρων όπου και θα κατασκευαστεί ο «φράχτης», τονίζοντας ότι αποτελεί προτεραιότητα για το υπουργείο και τις επόμενες εβδομάδες θα εγκατασταθεί ο ανάδοχος εργολάβος ενώ το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε 5 μήνες.

«Σε λίγες εβδομάδες, μετά τον προσυμβατικό έλεγχο της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο θα εγκατασταθεί η ανάδοχος εταιρεία για να ξεκινήσει το έργο του τεχνητού εμποδίου, στη χερσαία ζώνη.

Η ομογενής που θέλει να κυβερνήσει τον Καναδά

Ποια είναι η Νίκη Άστον

Με μητέρα από την Αλεξανδρούπολη και πατέρα «δηλωμένο» φιλέλληνα, η 29χρονη βουλευτής διεκδικεί την ηγεσία της καναδικής... Νέας Δημοκρατίας βάζοντας πλώρη για την πρωθυπουργία της χώρας.

Είναι μόλις 29 χρόνων, έχει καταγωγή -λόγω της μητέρας της- από την Αλεξανδρούπολη και θέλει να... κυβερνήσει τον Καναδά. Ο λόγος για την ομογενή βουλευτή Νίκη Αστον, η οποία το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε τον Καναδό αγαπημένο της στην ακριτική πόλη και τον Μάρτιο του 2012 θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος με το οποίο εκλέγεται.

Φωτοβολταϊκά αγροτών: «δύσκολα νέα παράταση» λέει ο Μανιάτης

«Η δίμηνη παράταση που δώσαμε πρόσφατα θα είναι δύσκολο να επεκταθεί ακόμα περισσότερο», επισήμανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Μανιάτης, κατά την ομιλία του στη βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Παπαγεωργίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας paseges.gr, ο κ. Μανιάτης έδωσε πληροφορίες για την πορεία των αιτήσεων των αγροτών, που επιθυμούν να επενδύσουν στα φωτοβολταϊκά, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στο νομό Πιερίας.
«Από τις 6.200 αιτήσεις αγροτών έχουν ήδη ικανοποιηθεί οι 5.000. Άρα, έχουμε περίπου 1.000-1.200 αγρότες των οποίων οι αιτήσεις ακόμα δεν έχουν πάρει θετική απάντηση αλλά βαδίζουν σε ένα καλό δρόμο.

ΟΧΙ στα αλυσιδωτά e-mails στους φίλους σας !

Όταν στέλνετε FW e-mails βεβαιωθείτε ότι αφιερώσατε 4 δευτερόλεπτα για να σβήσετε από το σώμα του μηνύματος όλες τις περιττές διευθύνσεις e-mail που περιείχε από τον προηγούμενο αποστολέα.

ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ:

Σας παρακαλώ σταματήστε να προωθείτε αλυσιδωτά e-mails στους φίλους σας. Απλώς σταματήστε, ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνετε το γιατί.

Αν παρόλα αυτά, θέλετε να μάθετε περισσότερα για το θέμα, διαβάστε το παρακάτω κείμενο.Σας αφορά άμεσα.

Εντάξει, τώρα που έχω την προσοχή σας, μπορώ να σας εξηγήσω περισσότερα. Σίγουρα έχετε λάβει κατά το παρελθόν e-mails τα οποία περιείχαν κάποια από τις παρακάτω φράσεις:

  • Στείλε αυτό το e-mail σε όλους σου τους φίλους και η Microsoft θα το ανιχνεύσει και θα σου στείλει 1000 δολάρια στον λογαριασμό σου.

«Μια Πολιτιστική Στρατηγική για το Διδυμότειχο»
«Μια Πολιτιστική Στρατηγική για το Διδυμότειχο»
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 10.30 π.μ.
Δημοτικό Θέατρο Διδυμοτείχου
ΩΡΑ
  10.30                Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί
11.00 – 13.15   Εισηγήσεις: