Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Σουφλί: Διαρρήξεις σε καταστήματα της πόλης

Δύο διαρρήξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε καταστήματα του Σουφλίου. Πρόκειται για ένα συνοικιακό σούπερ μάρκετ από το οποίο οι δράστες άδειασαν στην κυριολεξία τα ράφια. Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα σπάζοντας την εξωτερική τζαμαρία και δεν βρήκαν χρήματα, εν τούτοις η αξία των εμπορευμάτων που απέσπασαν ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Το δεύτερο κατάστημα που μπήκε στο στόχαστρο ληστών είναι ένα καφενεδάκι όπου οι δράστες μπήκαν επίσης σπάζοντας την εξωτερική τζαμαρία και αυτή τη φορά η λεία τους ήταν όλα τα ποτά του μαγαζιού. Και εδώ η οικονομική ζημιά που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και εικάζεται ότι και οι δύο ληστείες έγιναν από τους ίδιους ανθρώπους.

Και τα δύο συμβάντα σημειώθηκαν βραδινές ώρες και ενώ τα καταστήματα ήταν κλειστά.
ebros.gr

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 23.000 ΕΥΡΩ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 

 Σιναπίδης Στέφανος
«ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ»
Παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες το νέο επιχειρησιακό και στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Διδυμοτείχου για τα έτη 2012-2014 όπως προβλέπει ο «Καλλικράτης». Η παρουσίαση έγινε με την μορφή 15σέλιδου κειμένου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ μετά από μερικές μέρες παρουσιάστηκε από τον εκπρόσωπο της εταιρείας που το διεκπεραίωσε, στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης όπως ο νόμος ορίζει. Είχε πραγματοποιηθεί και μία παρουσίαση στους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.
Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 θα έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου. Η εταιρεία που έγραψε την υπέροχη αυτή «έκθεση ιδεών» θα αμειφθεί με το ποσό των 23.000 Ευρώ. Η έκθεση περιλαμβάνει τα αυτονόητα.

Συνελήφθησαν 5 άτομα για διαρρήξεις σε καταστήματα στον Έβρο & κλοπές αυτοκινήτων

  

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) κλοπές οχημάτων και δύο (2) διαρρήξεις σε καταστήματα


Συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, τρεις (3) κλοπές οχημάτων και δύο (2) διαρρήξεων σε καταστήματα του Έβρου.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (24-11-2011) πρώτες πρωινές, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν δύο καταστήματα (καφενεία) σε χωριά της Ορεστιάδας και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 430 Ευρώ.
Μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, προέκυψε ότι τις παραπάνω διαρρήξεις είχαν διαπράξει δύο 17χρονοι και τρεις 15χρονοι ημεδαποί, οι οποίοι και συνελήφθησαν, χθες (25-11-2011), εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Λ. Κανέλλη: Αν είναι να πεινάμε με αφεντικό, καλύτερα να πεινάμε χωρίς αφεντικό!


Ευρώ σκεπτικιστές και μετά δημοκρατία
Η διαφαινόμενη Γερμανική κυριαρχία.
Η συρρίκνωση του Ελληνισμού.
Πόσο κοντά είναι μια πολεμική σύρραξη;

Tα 15 λεπτά της χθεσινής εκπομπής της Λιάνας Κανέλλη με συνομιλητή της, τον πολιτικό και ιστορικό αναλυτή του Πανεπιστήμιου του Μονάχου Ηλία Ηλιόπουλου που και σήμερα μας κάνουν ένα ακόμη μάθημα ιστορίας.video ...

Συνέντευξη: Γιώργος Τσιακίρης

Ο Γιώργος Τσιακίρης, υποψήφιος για το επιμελητήριο Έβρου με το συνδυασμό της Ελένης Ιντζεπελίου «Νέοι Επαγγελματικοί Ορίζοντες» απαντά στις ερωτήσεις του thraki Νεα.

Λέγοντας κάποιος Σουφλί, η πρώτη αντίδραση είναι μετάξι. Λέγοντας Γιώργος Τσιακίρης, η πρώτη αντίδραση ποια θέλετε να είναι;
Σουφλιώτικο μετάξι καταρχήν και στην συνέχεια , αγάπη για τον τόπο του,την ιστορία και τον πολιτισμό αυτής της ιστορικής πόλης.
Αγωνιστής  για την πιστοποίηση και την  συνέχεια της πορεία  του Σουφλιώτικου μεταξιού .