Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο!


«Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο! Αδέλφια μας στρατιώτες! Αδέλφια μας στρατιώτες! Πώς είναι δυνατόν να πυροβολήσετε τ’ αδέλφια σας; 

Μην κάνετε καμιά μαλακία και πυροβολήσετε γιατί, ούτως ή άλλως, κάποιοι από εμάς θα γίνουν τόσο κρυφοφασισταριά που -προκειμένου να σώσουν την κωλάρα τους- σε 38 χρόνια θα κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας με τους φασίστες.»
http://pitsirikos.net

Αντιδρά και ο δήμος Σουφλίου για το ειδικό τέλος(?)

Σε όλη την Ελλάδα οι Δήμαρχοι είναι μαζί με τους πολίτες στις διαμαρτυρίες κατά του ΧΑΡΑΤΣΙ που μας επιβάλλει η Κυβέρνηση . Στο Σουφλί έχουν πιο σοβαρά θέματα να λύσουν οι άρχοντες μας !Αντιδρά και ο δήμος Διδυμοτείχου για το ειδικό τέλος
   Το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου , κατά πλειοψηφία , σε  συνεδρίασή του που έγινε την Πέμπτη 10 – 11 – 2011 ,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι
   « Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε κανέναν κάτοικο του Δήμου μας , εξαιτίας της μη πληρωμής του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών.
Ο Δήμος Διδυμοτείχου είναι στο πλευρό των Δημοτών του , καθώς και σε κάθε κινητοποίησή τους , προσφέροντας παράλληλα νομικές κατευθύνσεις μέσω συνεργαζόμενων δικηγορικών γραφείων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας.
Η επιβολή της έκτακτης αυτής φορολόγησης , μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ , είναι μέτρο άδικο γιατί αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο τον μικροϊδιοκτήτη με τον μεγαλοϊδιοκτήτη.

Νέα Σεζόν στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Η αυλαία ανοίγει με τρεις νέες κωμωδίες και παιδικό θέατρο!


Νέα Σεζόν στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ
από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ξεκινάει η νέα θεατρική περίοδος στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με τέσσερις εναλλασσόμενες παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.
Κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ στις 20:30΄ (από 21 Νοεμβρίου) 

Έτοιμα τα σταγονίδια να παρασύρουν και τον ΓΑΠ !


Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Υπ.Υγείας λόγω οφειλής 3,8 εκ. ευρώ


Ο Δήμος Σουφλίου δίνει 350.000 € για (ο)μελέτες !

(ΑΔΑ: 4574Ω15-ΗΒΦ)Σύμφωνα με απόφαση του Δ. Σ. του Δήμου Σουφλίου  θα ζητηθεί  δάνειο από ιδιωτική Τράπεζα το ποσό των 1.450.000 € από τα οποία 350.000 € προορίζονται «για ανάθεση Μελετών πού εξυπηρετούν τους αναπτυξιακούς και επενδυτικούς στόχους του δήμου.»
Aπέκτησε –ξαφνικά- ο Δήμος Σουφλίου αναπτυξιακή κουλτούρα και τα χρήματα όντως θα πάνε για το καλό του τόπου ή θα «φαγωθούν» σε ΟΜΕΛΕΤΕΣ ???
αφράτη ομελέτα Σουφλίου ...