Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Οικολόγοι Πράσινοι: Χρειαζόμαστε νέες θέσεις εργασίας, όχι νέες θέσεις υπουργών

Για «υποκριτική συναλλαγή των τριών κομματικών στρατών» κάνουν λόγο οι Οικολόγοι Πράσινοι με αφορμή την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι νέες θέσεις εργασίας και «όχι νέες θέσεις υπουργών και υφυπουργών».
Σε ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ελεάννα Ιωαννίδου και Τάσος Κρομμύδας στηλιτεύουν το γεγονός ότι «στην πιο πολυπρόσωπη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών», ανταμοίβονται «κραυγαλέες αποτυχίες, όπως των κκ. Βενιζέλου, Πάγκαλου και Παπακωνσταντίνου».
Υποστηρίζουν ακόμη ότι αποτελεί «παγκόσμια πρωτοτυπία» ότι η Νέα Δημοκρατία που συμμετέχει στην κυβέρνηση με τους δύο αντιπροέδρους της, θα είναι ταυτόχρονα και αξιωματική αντιπολίτευση.
Τέλος χαρακτηρίζουν «μαύρη σελίδα» την υπουργοποίηση για πρώτη φορά «ακροδεξιών πολιτικών».
«Ο κ. Βορίδης, που πέρυσι δεν ορίστηκε από το κόμμα του υποψήφιος Περιφερειάρχης

Γιαννίτσης-Γεννηματά-Κουκουλόπουλος στο υπουργείο Εσωτερικών

 
Ένας από τους στενότερους συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, ο μέχρι πριν από λίγο πρόεδρος των ΕΛΛΠΕ. ο Τάσος Γιαννίτσης είναι πλέον ο νέος υπουργός Εσωτερικών, στη θέση του απερχόμενου Χάρη Καστανίδη.

Διαγωνισμός βιολογικού μελιού Biolmiel 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ 

 Συγκεντρώνει δείγματα στην Αθήνα ο ΔΗΩ Οργανισμός Ελέγχου &Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων

Από τις 7 έως και τις 11 Δεκεμβρίου 2011  θα πραγματοποιηθεί στη Καλάμπρια της Ιταλίας, ο πέμπτος διαγωνισμός για την επιλογή του καλύτερου βιολογικού μελιού (γευσιγνωσία και ποιότητα). Ο διαγωνισμός Biolmiel 2011 αφορά βιολογικό μέλι, συσκευασμένο με ετικέτα και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες ανεξάρτητα με την επιτυχία/διάκριση στο διαγωνισμό, θα λάβουν επίσης σχετική ανάλυση των δειγμάτων τους από τους εργαστηριακούς ελέγχους οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν πριν τη γευσιγνωσία. Τα δείγματα θα συγκεντρωθούν στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ στην Αθήνα το αργότερο μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2011 και στη συνέχεια θα προωθηθούν στην Ιταλία. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη

Πορεία του ΠΑΜΕ χθές

φώτο: souflievros
Με μεγάλη συμμετοχή και καθόλα ειρηνικό ολοκληρώθηκε το σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Η διαδήλωση, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ήταν ενθουσιώδης, μαχητική, και καλά περιφρουρημένη. Το «παρών» έδωσε και η γ.γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, που κάλεσε το λαό σε λαϊκή αντεπίθεση.