Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Πληρωμή προκαταβολής 50% της ενιαίας ενίσχυσης 2011

Δευτέρα στους λογαριασμούς η προκαταβολή του τσεκ Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την αποστολή του σχετικού αρχείου πληρωμής στην ΑΤΕbank θα αρχίσει από το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Νοεμβρίου 2011 η διαδικασία πίστωσης των λογαριασμών των δικαιούχων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για διευκόλυνσή τους, οι δικαιούχοι θα μπορούν από τις 11.11.2011, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης, να ενημερώνονται για το ποσό πληρωμής της προκαταβολής τους στην σχετική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr).

Και πάλι κρύο από το Σάββατο!

 Έξοδα θέρμανσης. ενοίκια , ειδικές εισφορές, φόροι,  ΧΑΡΑΤΣΙΑ κλπ κλπ, ...τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων της χώρας.... Δυστυχώς αυτό το κρύο θα κρατήσει για πολλά χρόνια,  ανεξάρτητα από τις εποχές του χρόνου.
Το τραγούδι γράφτηκε σε ανύποπτο χρόνο ....:):):)


Μιά είδηση που αποκλείεται να δείτε στην τηλεόραση...

Οι πλατιές διαδικασίες των Ισλανδών ανοίγουν δρόμους.

Της Αλίκης Βεγίρη.


Κάποιοι λαοί ψήνουν επαναστάσεις την άνοιξη, και κάποιοι άλλοι, κατακαλόκαιρο, μαγειρεύουν Συντάγματα. Βέβαια, το ισλανδικό καλοκαίρι δεν είναι τόσο καυτό, όσο η αραβική άνοιξη, και ίσως έτσι δικαιολογείται η πρωτοφανής προθυμία με την οποία δεκάδες χιλιάδες Ισλανδών...

καρφώθηκαν μπροστά στις πλατφόρμες του Facebook, Twitter, Youtube και Flickr, σβήνοντας και γράφοντας με χαρά το νέο τους Σύνταγμα. Αυτό κι αν είναι επανάσταση!
Σύνταγμα όχι μόνο για το λαό, αλλά από τον ίδιο το λαό για τον εαυτό του.
Ο λαός, και παραγωγός και καταναλωτής συνάμα.

Δωρεάν ο ηλεκτρονικός Ιατρικός φάκελος

Τον Ηλεκτρονικό Ιατρικό τους φάκελο θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης όσοι δημότες το επιθυμούν μέχρι και τέλος του χρόνου μετά την συνεργασία που υπέγραψε ο Δήμος και το Εθνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας. Σύμφωνα με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, «Με την ενεργοποίηση αυτής της υπηρεσίας, οι δημότες θα έχουν διαθέσιμο δια βίου, όπου και όποτε χρειαστεί τον προσωπικό τους ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο με ασφαλή τρόπο αποθήκευσης και ελέγχου πρόσβασης, καταχωρώντας εκεί τα ιατρικά τους δεδομένα».
Το έντυπο αίτησης παρέχεται στους ενδιαφερόμενους, από το Γραφείο Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Λ. Δημοκρατίας 306, 2ος όροφος). Ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (www.ddy.gr), όπου υπάρχει σχετικός σύνδεσμος και στην συνέχεια αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: info@ddy.gr ή μέσω FAX: 213-2031950
Συντάκτης: Όλγα Όρφανίδου-ert

9th November The Smile of the Child World Day