Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Ο Πουλιλιός υποτιμά τους πολίτες του Τυχερού

Ένας Δήμαρχος "Καλλικρατικού" Δήμου, θα έπρεπε να σέβεται το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών, να εκφράζουν  δημόσια την διαφωνία τους.
Ο κ. Πουλιλιός από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τη συνέλευση των πολιτών της Δ.Ε.Τυχερού,ξεκίνησε μία προσπάθεια υποβάθμισης της σημασίας της,σε ραδιοφωνικές εκπομπές και σε άλλα τοπικά ΜΜΕ μιλούσε για δυο τρία άτομα κ.λ.π.,οι πολίτες του Τυχερού όμως ξέρουν πόσοι ήταν στη συνάντηση,όπως ξέρουν πως το σύνολο σχεδόν των κατοίκων, αγωνιούν για το μέλλον τους,και ανησυχούν για τις πολιτικές του Δημάρχου. Η συμπεριφορά αυτή παραπέμπει σε άλλες εποχές, όπου κανείς δεν τολμούσε  να αμφισβητήσει τον απόλυτο  άρχοντα, και φυσικά υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών του Τυχερού.

Την Πέμπτη 3/11 στο κεντρικό δελτίο της Δέλτα τηλεόρασης,και στους δημοσιογράφους Σταύρο Αποστολίδη και Σταύρο Παπαδόπουλο,επιδόθηκε και σε ένα ρεσιτάλ ψεύδους.
Μίλησε και για δήθεν καταψήφιση από πλευράς της αντιπολίτευσης,μελέτης για το αρδευτικό του Τυχερού,ένα έργοΟπτικοακουστικό αρχείο Σουφλίου …

Το souflievros.blogspot.com θα καταβάλει μια  προσπάθεια να συγκεντρώσει φωτογραφίες, video και ακουστικά αρχεία σχετικά με το Σουφλί, με σκοπό την διαφύλαξη και ανάδειξη  του. Το υλικό θα είναι προσβάσιμο στον κάθε ενδιαφερόμενο στο Διαδίκτυο.
Πιστεύουμε ότι οι αναγνώστες μας, με την αποστολή υλικού στο souflievros1@yahoo.gr και τα σχόλια, παρατηρήσεις στο blog θα γίνουν συνεργάτες με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να αποκτήσουμε ένα «οικογενειακό άλμπουμ Σουφλίου»
Σήμερα το souflievros δημοσιεύει δοκιμαστικά μια φωτογραφία περίπου προ 20ετίας, και περιμένουμε από εσάς τα ονόματα των παικτών της ομάδας μπάσκετ για να τα δημοσιεύσουμε .
(εάν κάποιος φίλος έχει την πρωτότυπη φωτογραφία παρακαλούμε να μας την παραχωρήσει)

Ομάδα Μπάσκετ Σουφλίου

Πρόγραμμα χρηματοδότησης για Ομάδες Παραγωγών

Ανάσα για τις Ομάδες Παραγωγών Γεωργικών Προϊόντων, που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στην αγορά, να προβληθούν στα μίντια, να διοργανώσουν συνέδρια, γευσιγνωσίες, ενημερωτικές συναντήσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αλλά ελλείψει ρευστού δυσκολεύονται, δίνει το μέτρο 133.
Στο συγχρηματοδοτούμενο κοινοτικό πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν όσοι παράγουν προϊόντα διατροφής υψηλών προδιαγραφών.
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες σε ΦΕΚ, οι Ομάδες Παραγωγών, που έχουν έως 5 μέλη, μπορούν να χρηματοδοτηθούν εντός τριετίας, ώς 70.000 ευρώ , σε περίπτωση που βάλουν δική τους συμμετοχή 30.000 ευρώ .
Οπως μας εξήγησε ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Διβάρης, μπορούν και συνεταιρισμοί, εφ' όσον έχουν Ομάδες Παραγωγών, να υποβάλουν αιτήσεις, για να ενταχθούν στο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση όλοι θα κριθούν από τη βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν. Βαθμολογικό bonus έχουν Ομάδες Παραγωγών με έδρα ορεινές, μειονεκτικές, πυρόπληκτες, βαμβακοπαραγωγικές περιοχές κ.ά. 

Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι ο Πρωθυπουργός στην Κυβέρνηση Συνεργασίας σύμφωνα με το wikipedia

Να μαθαίνει ο Έλληνας πολίτης από το wikipedia ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός πριν ανακοινωθεί επίσημα .. 
Σύμφωνα με το wikipedia λοιπόν το πρόσωπο κοινής αποδοχής για την Κυβέρνηση συνεργασίας είναι ο Λουκάς Παπαδήμος . 


Τον Νοέμβρη του 2011 μετά την συνάντηση και καταρχήν συμφωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, το πρόσωπό του αναφέρθηκε στον Τύπο ως η επικρατέστερη επιλογή για την πρωθυπουργία της χώρας κατά την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.

 Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το βιογραφικό με επιπλέον τα στοιχεία της Πρωθυπουργίας του .

Βιογραφικά στοιχεία

Ο σοσιαλισμός της αστακομακαρονάδας*

Γράφει ο Αθανάσιος Χ. Παπανδρόπουλος: 
Είναι μία βροχερή Τετάρτη του Φεβρουαρίου 1981. Το βράδυ, σε μια ψαροταβέρνα του Χαλανδρίου, στον δρόμο προς Χολαργό, κοντά στο σπίτι του Χαρίλαου Φλωράκη, Γενικού Γραμματέα τότε του ΚΚΕ, συνευρίσκονται οι Ανδρέας Παπανδρέου, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, Γεράσιμος Αρσένης, Κωστής Βαΐτσος, Βάσω Παπανδρέου, Μένιος Κουτσόγιωργας και ο μετέπειτα δήμαρχος Χαλανδρίου Νίκος Πέρκιζας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι σίγουρος για την εκλογική νίκη του «Κινήματος» στις εκλογές του Οκτωβρίου και η συζήτηση είναι πού θα βρεθούν τα απαραίτητα κεφάλαια για να μοιραστούν στις ορδές των «μη προνομιούχων» που ανυπόμονοι περιμένουν την ώρα της μεγάλης εισβολής.
«Πρόεδρε, δεν υπάρχει πρόβλημα», λέει ο Γεράσιμος Αρσένης, μετέπειτα «τσάρος της οικονομίας», στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. «Το διεθνές σύστημα», επιμένει, «έχει μεγάλη ρευστότητα και θα βρούμε αρκετό χρήμα να φέρουμε στην Ελλάδα. Εξάλλου, τα επιτόκια είναι χαμηλά, όπως και το ελληνικό δημόσιο χρέος. Υπάρχουν έτσι περιθώρια να αντιμετωπίσουμε και αιτήματα για παροχές, αλλά και μία πιθανή φυγή κεφαλαίων στις ξένες τράπεζες από βιομηχάνους και μεγαλοεισαγωγείς…».
«Δηλαδή λεφτά υπάρχουν, Μάκη», τονίζει ευχαριστημένος ο Ανδρέας Παπανδρέου. «Θα μπορέσουμε έτσι να δείξουμε στον λαό ότι μοιράζουμε χρήμα. Ποιος ποτέ θα μάθει ότι αυτό είναι δανεικό… Θα λέμε σε όλους τους τόνους ότι είναι το χρήμα του κατεστημένου, που τώρα ανήκει στους Έλληνες…», προσθέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δείχνει να απολαμβάνει το ουίσκι που πίνει.
«Οι γιαπωνέζικες τράπεζες ψοφάνε να δανείζουν χρήμα στην Ευρώπη, κύριε πρόεδρε», λέει στον