Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Προσφυγή του Πρωθυπουργού στο Δικαστήριο της Χάγης


Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών,
Δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων
Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης μίας ολόκληρης κοινωνίας ή Λαού για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης των καμένων στον Έβρο

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης Θύμιος Σώκος, προχώρησε στην έγκριση της ανάθεσης των εργασιών και των έργων στις καμένες δασικές εκτάσεις των περιοχών Λευκίμη – Κοίλα και Δρυμού του Έβρου.

Η Υλοτομία των καμένων δένδρων θα γίνει, σύμφωνα με τον Δασικό Κώδικα, με ανάθεση χωρίς δημοπρασία στους Δασικούς Συνεταιρισμούς οι όποιοι και θα εμπορευθούν τα προϊόντα των υλοτομιών καταβάλλοντας σχετικό μικρό μίσθωμα στο Δημόσιο.
Οι εργασίες των υλοτομικών εργασιών και οι λοιπές εργασίες για την αποκατάσταση των καμένων εκτάσεων αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα με την εγκατάσταση των Δασικών Συνεταιρισμών της περιοχής της Π.Ε. Έβρου.
Υπενθυμίζεται ότι τα έργα αποκατάστασης των καμένων εκτάσεων ύψους 1.900.000€ χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο του ΥΠΕΚΑ. 
 
http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Ανέκδοτο ...

O διευθυντής των φυλακών συγκεντρώνει ένα πρωί όλους τους κρατούμενους στο προαύλιο και τους λέει:

- Αύριο να είστε καθαροί και ξυρισμένοι γιατί θα έλθει στη φυλακή ο Παπανδρέου με τον Βενιζέλο.

Οπότε ένας κρατούμενος από το βάθος φωνάζει:

- ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

Γιατί απορρόφησαν τις δύο Τράπεζες, Ασπίς Bank και Proton Bank;

Το κόστος απορρόφησης από το Κράτος των δύο Τραπεζών που βρέθηκαν με ανοίγματα 700 εκατ. ευρώ η Ασπίς και 1.2 δις η Proton, παραμένουν ένα απλό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίον οι  Πολιτικοί  μας, δεν διστάζουν να “θάψουν” με δύο κινήσεις, 1,9 δισ ευρώ, φορτώνοντας τα στους ώμους των φορολογουμένων, προκειμένου να μην αποκαλυφτούν σε ποιανού τσέπες κατέληξαν τα περισσότερα.  Οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων που έκαναν τους γλιτώνουν λιγότερα από το 1,9 δισ των δύο Τραπεζών!  Φόρτωσαν τα 700 εκατ. της Ασπίς στο ΤΤ,της άλλαξαν το όνομα, σε T-Bank, για να μη παίρνει είδηση ο κόσμος τις λοβιτούρες τους, έκαναν το ίδιο με την Τράπεζα του Λαυρεντιάδη, ο οποίος δεν δίστασε να τους απειλήσει με αποκαλύψεις, και έτσι, γρήγορα γρήγορα και αυτήν,την πτώχευσαν και έσπευσαν να δημιουργήσουν μια άλλη Τράπεζα, για να…σώσουν τις Καταθέσεις του Κοινού!
Και όχι μόνο, δημοσιεύουν και τεράστιες διαφημίσεις υπέρ της νέας Τράπεζας, με τίτλο: Περνάμε σε νέα εποχή, περνάμε μπροστά. Και στο κείμενο, γράφουν: Στην Proton Bank, πιστεύουμε πως η ανάπτυξη είναι η απάντηση στις προκλήσεις της σημερινής εποχής. Για αυτό προχωράμε δυνατά και αισιόδοξα μπροστά,για να μπούμε μαζί σε μια νέα εποχή. Την επόμενη της νέας Proton Bank. Με νέα ισχυρή μετοχική σύνθεση και ενισχυμένα κεφάλαια, μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η νέα Proton Bank εξασφαλίζει το δικό της υγιέστερο και εγγυημένο βιώσιμο παρόν και μέλλον, αλλά και το δικό σας ισχυρότερο και ασφαλέστερο τραπεζικό περιβάλλον. Για σήμερα και για αύριο. Ξεκινάμε, αναλαμβάνοντας όλες τις δραστηριότητες της παλαιάς τράπεζας και στόχος μας είναι η διασφάλιση των καταθετών, η ανάπτυξη και η χρηματοδότηση υγιών δραστηριοτήτων της ελληνικής οικονομίας. Τα σχόλια δικά σας.