Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Kρατάμε το μέλλον του πλανήτη στα χέρια μας!


Την Κυριακή η πολιτική αποκατάσταση του Αρη Βελουχιώτη από το ΚΚΕΕκδήλωση για την πολιτική αποκατάσταση καπετάνιου (και αρχηγού) του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη διοργανώνει το ΚΚΕ την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Λαού στη Λαμία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παρουσίασης της απόφασης της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ (16 Ιούλη 2011), σχετικά με τις αποκαταστάσεις του Νίκου Ζαχαριάδη και του Νίκου Βαβούδη και την πολιτική αποκατάσταση του Αρη Βελουχιώτη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του Πολιτικού Γραφείου.

Παρούσα θα είναι και η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, η οποία όμως δεν θα είναι η κεντρική ομιλήτρια, όπως συνέβη μία εβδομάδα πριν κατά την εκδήλωση αποκατάστασης του Νίκου Ζαχαριάδη.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου είχε πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την πλήρη αποκατάσταση του πρώην γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Νίκου Ζαχαριάδη. Ακολούθησε την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, η αποκατάσταση του στελέχους του κόμματος Νίκου Βαβούδη.
Newsroom ΔΟΛ

Ε.ΠΟ.Φ.Ε Πολιτιστικό Τριήμερο

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΜ-Θ ΣΤΗΝ 5η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ REVERSE


Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήθηκε, από 27/9έως 30/09/ 2011, η Eπιτροπή Παρακολούθησης (steering committee) και το 4ο Διαπεριφερειακό Σεμινάριο του Έργου Reverse (Περιφερειακές ανταλλαγές και χάραξη πολιτικών για την διατήρηση και την προστασία της βιοποικιλότητας στη Ευρώπη) που πραγματοποιήθηκε στην Περούτζια της Ιταλίας. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος διακρατικής εδαφικής συνεργασίας INTERREG IVC.
            Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων στις οποίες η Π.Α.Μ.Θ. είχε αναλάβει το συντονισμό και την ευθύνη της εκπόνησης των γενικών κατευθύνσεων – συστάσεων (general recommendations) και των σχεδίων δράσεις για κάθε γενική κατεύθυνση – σύσταση προς την Ε.Ε. σχετικά την θεματική ενότητα «βιoποικιλότητα και τουρισμός», συζητήθηκε η πορεία των παραδοτέων του έργου, του φυσικού – οικονομικού αντικειμένου του έργου και η πορεία ολοκλήρωσης της Ευρωπαϊκής Χάρτας με Προτάσεις – Συστάσεις και Σχέδια Δράσεις προς την Ε.Ε. για τις τρεις θεματικές ενότητες του έργου; (α) 

No Jobs

Χωρίς λόγια...

http://www.newsbeast.gr