Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόγραμμα απασχόλησης 100.000 ανέργων στους δήμουςΜακροχρόνιο πρόγραμμα απασχόλησης για 100.000 ανέργους, ετησίως, στους δήμους όλης της χώρας, ξεκινά άμεσα το υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρης Κουκουλόπουλος, το πρόγραμμα αφορά ανέργους τεχνίτες, για δημοτικά έργα, ενώ προτεραιότητα θα έχουν οι μακροχρόνια άνεργοι και οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας.

Η χρηματοδότηση του προγράμματος, 1 δισ. ετησίως, δεν θα επιβαρύνει επιπλέον τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά θα αντληθεί από κοινοτικούς και άλλους πόρους. Μεταξύ άλλων, και από μέρος της σημερινής κρατικής επιχορήγησης προς τους δήμους για δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις κ.α.

Σύμφωνα με τον κ. Κουκουλόπουλο, από το 1 δισ. ετησίως του προγράμματος, τα 500 εκατομμύρια ευρώ θα αφορούν τη μισθοδοσία και τις ασφαλιστικές εισφορές τους και τα άλλα 500 αγορά υλικών, μίσθωση μηχανημάτων κλπ
 skai.gr

Καταπληκτικός Γιάννης Αγγελάκας

Καταπληκτικός ήταν ο Γιάννης Αγγελάκας χθες στο Διδυμότειχο με ξεχωριστές νέες μουσικές αλλά και με πολλά  παλιά γνώριμα μουσικά κομμάτια .. Σε μία εμφάνιση που κράτησε λίγο παραπάνω από δυο ώρες , ένας Αγγελάκας , ορεξάτος με χιούμορ μας κράτησε ,μας ταξίδεψε και μας αποχαιρέτησε με την πολυαγαπημένη " Γιορτή" και το 'Σιγά μη κλάψω " στο πρώτο αντίο ..souflievros