Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

Επερώτηση Περιφερειακών Συμβούλων Περί της καταπολέμησης των κουνουπιών στην Α.Μ.Θ


ΠΡΟΣ: τον Πρόεδρο του Π.Σ. κ. Κ. Μιχαηλίδη


ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ


των Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση»

κ.κ.         Θεόδωρου Μαρκόπουλου – Αντιπροέδρου του Π.Σ.

               Κίμων Παπαδόπουλου

               Ανδρέα Μπαλίκα

               Παύλου Ζησίμου

               Πέτροβιτς Δημήτριου

               Μωυσίδη Παναγιώτη

               Αραμπατζή Αθανάσιου

               Χατζημεμή Τουρκές

              

Σχετικά

με την πορεία της καταπολέμησης των κουνουπιών στην Α.Μ.Θ. σας καταθέτουμε την παρούσα ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ με το παραπάνω θέμα ώστε να τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Π.Σ.


Κείμενο Επερώτησης

«Με επιστολή των συναδέλφων κ.κ. Μαρκόπουλου και Μπαλίκα στις πρώτες μέρες του Μαρτίου σας τέθηκε η αναγκαιότητα καταπολέμησης των κουνουπιών στην περιφέρειά μας ενώ ως τότε δεν είχε λάβει χώρα καμία ενέργειά σας. Σε επόμενη συνεδρίαση του Π.Σ. με εσπευσμένες ενέργειές σας (προ Ημερησίας Διάταξης και χωρίς εισήγηση) λήφθηκε απόφαση για την υλοποίηση της

Σύλληψη στην Αλεξανδρούπολη για παιδική πορνογραφία

Ενας 25χρονος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Μετά από έρευνα  εντοπίστηκαν  τα ηλεκτρονικά του ίχνη , ο οποίος με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος κατέβαζε , ιδιαίτερα σκληρό υλικό , παιδικής πορνογραφίας.

skai.gr

Προσφορά ζωής από αθλητές και μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ


Προσφορά ζωής θα πραγματοποιήσουν αθλητές και μέλη της Διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, δίνοντας αίμα. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 25 Αυγούστου 2011 στο ΓΠΝΑ.
            Με την πράξη τους αυτή καταδεικνύουν ότι εκτός από πρωταγωνιστές στον ποδοσφαιρικό στίβο που είναι εδώ και χρόνια, είναι ταυτόχρονα και πρωταγωνιστές στη ζωή. Η προσφορά αίματος σε μια περίοδο με έντονες ανάγκες αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη και έτσι θα πρέπει να καταγραφεί.

12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας


Το Γκατζολάκι του 12ου πείσμωσε με τα… δεινά της οικονομικής κρίσης, φοράει τα καλά του και καλεί τον κόσμο να γελάσει, να συγκινηθεί, να θυμώσει, να χαρεί, να ΖΗΣΕΙ μέσα από το Θέατρο για οκτώ ημέρες, στη βορειότερη και νεότερη πόλη της Ελλάδας, τη Νέα Ορεστιάδα Έβρου.
Έτσι, από την  Κυριακή 28 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011, διοργανώνεται το 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας με ένα πλούσιο πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων από όλη την Ελλάδα. Οι ερασιτεχνικοί θίασοι φτάνουν στον ακριτικό Έβρο για να λάβουν μέρος σε έναν θεατρικό διαγωνισμό που στόχο έχει την ανάδειξη του καλού Ερασιτεχνικού Θεάτρου και τη συνεχή βελτίωση του καλλιτεχνικού αποτελέσματος όλων αυτών που, χωρίς οικονομικές απολαβές αλλά με κατάθεση ψυχής,  αφιερώνουν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους στο Θέατρο.
Η Ροζίτα Σώκου και ο Σωτήρης Χατζάκης τα τιμώμενα πρόσωπα του φετινού Φεστιβάλ
Το 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου τιμά φέτος την κ. Ροζίτα Σώκου για το σύνολο της πολύχρονης προσφορά της στις Τέχνες και τα Γράμματα, και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Κ.Θ.Β.Ε. κ. Σωτήρη Χατζάκη για τη θεατρική του πορεία και τη μεγάλη και αποτελεσματική προσπάθεια να προσφέρει θέατρο αξιώσεων και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της βόρειας Ελλάδας.
Το Πρόγραμμα 

O Θανάσης Γκαϊφύλλιας στις "Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης"

Έπειτα από αρκετά χρόνια ο τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας θα εμφανιστεί στις περίφημες "Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης". Μαζί του θα έχει τη Λία Τζιαμπάζη (τραγούδι), τον Κώστα Γκαϊφύλλια (κιθάρες, μπουζούκι, φυσαρμόνικα), αλλά και μια υπέροχη μπάντα πνευστών και κρουστών από την Ξάνθη με τους οποίους συνεργάζεται για πρώτη φορά. Είναι οι " Xanthi Brass Band Project".  

Μία πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα, μουσική αλλά και γεωγραφική, συνύπαρξη. Οι ροκ μπαλάντες του Θανάση περνούν σε μια νέα διάσταση, μέσα από τον ήχο της δεκαμελούς Ξανθιώτικης μπάντας πνευστών και κρουστών.Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 στην Κεντρική Σκηνή - Πλατεία Μητροπόλεως της Ξάνθης. Η έναρξη είναι στις 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό!

Xanthi Brass Band Project
είναι οι: